15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Din PNL în AUR și-napoi pe șosele! Gabi Ștefoi zice „pa-pa” politicii și se concentrează pe firma sa de transport

Șederea lui Gabi Ștefoi în AUR a fost mai scurtă și decât un anotimp. Acesta spune pa-pa partidului, dar și politicii. Vrea să se concentreze pe afaceri, mai exact pe firma de transport pe care o deține.

Gabi Ștefoi a confirmat pentru Bistrițeanul.ro că a demisionat și din AUR, din cauza altor membri care nu au agreat faptul că vine din PNL și preia conducerea formațiunii politice. Potrivit fostului secretar PNL, chiar George Simion i-a cerut să pună pe picioare filiala bistrițeană AUR, iar nemulțumirile au apărut la nivel local.

„Da, am plecat. Nu mă caracterizează acest partid. Nu îmi place scandalul. Mi-am dat demisia din biroul de coordonare național. Le recomand tuturor colegilor din PNL, PMP și din alte părți care vor să meargă acolo să se ferească de acest partid. Se clădesc pe cadavre, nu pe o politică a bunului simț”, a explicat Gabi Ștefoi, pentru Bistrițeanul.ro.

Acesta a mai spus că a plecat din PNL tocmai din cauza asocierii formațiunii politice cu PSD-ul și că momentan nu se mai regăsește în niciun partid.

„În continuare îmi văd de afacerile mele, nu cred că mai intru în politică. Deocamdată nu merg nici spre Forța Liberală. Încă nu am încredere în partidele noi, până nu demonstrează”, a completat fostul lider AUR.

Mai multe despre scandalul iscat în AUR odată ce a fost preluat de Gabi Ștefoi puteți citi mai jos:

Ștefoi se dezlănțuie, după ce membrii AUR nu l-ar fi vrut: „Mă (…) pe partidele voastre! Îți fac un dosar penal chiar astăzi!”

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: