19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Din PNL în AUR și-napoi pe șosele! Gabi Ștefoi zice „pa-pa” politicii și se concentrează pe firma sa de transport

Șederea lui Gabi Ștefoi în AUR a fost mai scurtă și decât un anotimp. Acesta spune pa-pa partidului, dar și politicii. Vrea să se concentreze pe afaceri, mai exact pe firma de transport pe care o deține.

Gabi Ștefoi a confirmat pentru Bistrițeanul.ro că a demisionat și din AUR, din cauza altor membri care nu au agreat faptul că vine din PNL și preia conducerea formațiunii politice. Potrivit fostului secretar PNL, chiar George Simion i-a cerut să pună pe picioare filiala bistrițeană AUR, iar nemulțumirile au apărut la nivel local.

„Da, am plecat. Nu mă caracterizează acest partid. Nu îmi place scandalul. Mi-am dat demisia din biroul de coordonare național. Le recomand tuturor colegilor din PNL, PMP și din alte părți care vor să meargă acolo să se ferească de acest partid. Se clădesc pe cadavre, nu pe o politică a bunului simț”, a explicat Gabi Ștefoi, pentru Bistrițeanul.ro.

Acesta a mai spus că a plecat din PNL tocmai din cauza asocierii formațiunii politice cu PSD-ul și că momentan nu se mai regăsește în niciun partid.

„În continuare îmi văd de afacerile mele, nu cred că mai intru în politică. Deocamdată nu merg nici spre Forța Liberală. Încă nu am încredere în partidele noi, până nu demonstrează”, a completat fostul lider AUR.

Mai multe despre scandalul iscat în AUR odată ce a fost preluat de Gabi Ștefoi puteți citi mai jos:

Ștefoi se dezlănțuie, după ce membrii AUR nu l-ar fi vrut: „Mă (…) pe partidele voastre! Îți fac un dosar penal chiar astăzi!”

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...