13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Doar câteva ore până la Havana Pool Party!

Casa EMA dă start petrecerilor de vară chiar în această seară – la piscină! Distracția e garantată.

Casa EMA organizează în această seară, începând cu ora 22, prima petrecere de vară – la piscină.

Începutul anotimpului preferat de toată lumea nu ar putea fi marcat mai potrivit de atât. Invitatul special al serii e vinul de colecție de la Crama Jelna, sponsor care oferă câte un pahar tuturor fetelor prezente. Se va dansa până dimineață, de asta asigurându-se DJ Dino.

Cei puși pe distracție sunt așteptați la Casa EMA începând cu ora 22. Intrarea costă 15 lei, iar locurile sunt limitate – puteți cumpăra biletele de la recepția Casa EMA sau înainte de începerea evenimentului.

Sponsori: Crama Jelna, The Drinks Store

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.