22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Doina Sigmirean, fosta șefă de la CJAS, s-a îmbolnăvit subit după ce a rămas fără scaunul de director. Unde s-a transferat:

Concursul pentru postul de director al CJAS pare să o fi afectat teribil pe fosta șefă a instituției. Doina Sigmirean Pop o ține tot într-un concediu medical de când a pierdut șefia instituției. Mai mult, aceasta s-a transferat într-o altă instituție.

Doina Sigmirean Pop a condus CJAS mai bine de un an, ca și director interimar. Liniștea i-a fost zdruncinată când s-a organizat un concurs pentru ocuparea permanentă a fotoliului de director.

Doina Sigmirean Pop a participat la concurs, însă nu a reușit să treacă de examenul scris. Mai multe despre cum s-a descurcat Doina Sigmirean Pop la concurs puteți citi AICI.

Imediat după concursul pentru postul de director al CJAS, Doina Sigmirean Pop și-a luat concediu medical. Asta după ce anterior concursului și-a luat concediu de odihnă. Se pare că de atunci o ține dintr-un concediu medical în altul.

Primul a fost dat de medicul de familie, al doilea de un medic din policlinică, iar zilele trecute a primit al treilea concediu medical.

Între timp, Doina Sigmirean Pop s-a reîntors la AJPIS, de unde se și transferase inițial. Acolo a îndeplinit funcția de șef serviciu. Aceasta nu mai lucrează în CJAS din data de 18 mai, când a venit ordinul de eliberare din funcție

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

 1. cainii latra…politrucii isi vad de treburile lor, nestingheriti, nederanjati de nimeni!!!
  Oare nu se poate sesiza politia sa verifice situatia?????
  Oare medicii aia care au eliberat concediile medicale nu pot fi trasi la raspundere???
  Asta e sfidare pe fata!!!
  Sau vrea sa se pensioneze pe caz de boala?!?!? Sufera cu inima de cand a vazut rezultatul de la concurs?!?!?!?

 2. Doina Sigmirean Pop a condus CJAS mai bine de un an, ca și director interimar. Parca in limba romana , expresia ” ca si ” nu prea e permisa, nu ?

 3. Doina este o femeie puternică în afaceri ilegale cu statul. Păcat că trage în mocirlă tot PNL-ul, oameni care chiar nu merită asta. RUȘINE „doamnei”!!!

 4. Cat de bolnava poate sa fie incat a participat la Consiliul National al PNL de la Bucuresti? Alooo politia, verifica cineva daca cu adevarat e bolnava?

 5. O rușine națională astfel de specimene fără demnitate.
  Credea că-i pe viață, ca ceaușescu ?
  Se crede indispensabilă, la capacitatea ei, de se izmenește așa ?
  Cum de o tolerează partidul, căruia îi face mai mult rău decât bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...