3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

Două căsuțe de poveste își caută stăpâni pretențioși! 64.000 Euro – PREȚ PROMOȚIONAL!

Ai banii de un apartament cu trei camere, dar ai visat să stai într-o căsuță?! Ai acum ocazia! Biroul de Construcții ridică pe strada Arenei, într-o zonă exclusivistă a Bistriței, un complex de trei case înșiruite, un proiect modern și cochet, în care fiecare metru de spațiu și-a găsit utilitatea perfectă, astfel încât proprietarii să aibă de toate: spații verzi, parcări, curte, camere spațioase.

Biroul de Construcții pregătește să dea în folosință primul proiect imobiliar ridicat în Bistrița. Este vorba de un ansamblu rezidențial cochet, compus din trei case înșiruite, un proiect arhitectural ingenios, gândit de o echipă de tineri arhitecți, care și-au pus creativitatea la bătaie pentru a oferi Bistriței altceva. 

Casele au un teren cuprins între 220 și 296 metri pătrați, iar în funcție de poziția casei în ansamblu, terenul alocat este dispus în fața caselor și în spate, unde vor fi amenajate curțile interioare. Fiecare casă va avea în față două locuri de parcare pentru mașini, aleea de intrare în casă urmând a fi realizată din dale de pavaj mare. Casele vor fi predate cu spații verzi amenajate cu gazon și plante decorative.

Arhitecții au prevăzut ca fiecare casă să aibă la parter un living spațios și o bucătărie generoasă, baie și hol de intrare. La etaj sunt în plan trei dormitoare, unul cu balcon, altul cu un logie și celălalt poate fi al copiilor, și o baie spațioasă.

Casele se vând finisate la cheie, ceea ce presupune – gresie, faianță, parchet, uși de interior, prize, întrerupătoare, obiecte sanitare în cele două băi. Preț: 66.000 euro. Semifinisat, apartamentul costă 60.000 Euro. Important de reținut este că pe toată durata construcției viitorii proprietari vor beneficia de asistență atât din partea echipei de arhitecți, cât și a celei de construcții, astfel încât, la final, casa să fie cea din visul fiecărui proprietar. Cum e și firesc, toate casele vor fi racordate la toate rețele de utilități: cea de apă și canalizare, de gaze naturale, electricitate.

Termenul de predare a caselor este martie 2019. 

Una dintre cele trei case a fost deja vândută, mai sunt disponibile doar două.

Biroul de Construcții anunță că cei care vor încheia contractul rapid, până în 31 august 2018, vor putea cumpăra casa finisată la un

                                      PREȚ PROMOȚIONAL – 64.000 EURO

Mai multe informații despre acest proiect puteți obține la tel. 0744 993842

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...