-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Dr. Tiberiu Tudor, șeful de la UPU-SMURD vrea ca asistenții medicali să fie voluntari în spital încă din școală

Noul șef al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență, Tiberiu Tudor ar vrea ca asistenții medicali să fie voluntari în unitatea medicală încă din școală, astfel, la angajare să fie pregătiți și să facă față cerințelor job-ului.

Prezent la Bistrițeanul Live, la Medicină pe Limba Ta, șeful UPU-SMURD, dr. Tiberiu Tudor a precizat că pregătește o întâlnire cu directorii școlilor de asistenți medicali. Acesta vrea ca asistenții medicali să facă voluntariat în spital încă din școală.

„O să fac o solicitare să ne întâlnim cu directroii școlilor de pregătire de asistenți medicali cu următoarea propunere: să facă voluntariat în spital, încă din școală. În cei 3 ani de pregătire ca asistenți, ei au scurte perioade de pregătire practică. La momentul angajării, am observat că avem un deficit mare în pregătirea lor practică și nu se descurcă pe secție. Astfel, avem un om căruia îi ia o perioadă să învețe să se descurce. Vreau să ne transformăm în serviciu în care ne pregătim, dar și pregătim alți oameni”, a precizat dr. Tiberiu Tudor, la Medicină pe Limba Ta.

Acesta a mai spus că dacă din cei 300 de asistenți medicali care ies anual din școlile de profil 50 ar merge constant la UPU-SMURD și ar face voluntariat, în momentul în care ar termina studiile ar avea deja o experiență profesională și s-ar descurca fără probleme în secțiile spitalului.

Emisiunea la care a fost invitat dr. Tiberiu Tudor o puteți urmări mai jos:

Un proiect Bistrițeanul.ro susținut de MedTotal – Policlinica Ta, tratamentul TOTAL pentru sănătatea ta.

MEDTOTAL – Bistrița, Str 1 Decembrie, Nr 30

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: