-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

E urs sau e câine? E focar de infecție, adus de ape la Nepos

Animal mort adus de apă lângă podul din Nepos… Porc sau viţel nu e… Câine sau pui de urs…” era descrierea ce însoțea câteva poze de pe Facebook cu un biet animal văzut în apă. Cei de la Garda de mediu au făcut verificări, iar focarul de infecție a fost îndepărtat.

Lângă podul din Nepos, apele au adus un animal mort. După ce pozele au fost postate pe internet, mulți și-au dat cu părerea, crezând că e un biet pui de urs.

Animal mort adus de apă lângă podul din Nepos… Porc sau vițel nu e… Câine sau pui de urs… Aștept păreri” era mesajul ce însoțea îngrozitoarele imagini.

Bătălia se dădea între pui de urs și câine Rottweiler de talie mare, umflat de la apă.

„Câine este… i-a murit cuiva din sus și l-a dat la apă… L-a luat cu vola… O treabă bună… Începea să miroase tare… Am scăpat cu bine….”, a anunțat la câteva ore distanță, aceeași persoană care postase pozele.

Confirmarea că e câine a venit inclusiv de la cei de la Garda de Mediu.

„Primăria e cea care a avut obligația să îl ridice. Nu e urs, este câine. Noi am avut grijă să salubrizăm zona respectivă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, comisarul șef al Gărzii de Mediu Bistrița, Vasile Petraș.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: