8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

E urs sau e câine? E focar de infecție, adus de ape la Nepos

Animal mort adus de apă lângă podul din Nepos… Porc sau viţel nu e… Câine sau pui de urs…” era descrierea ce însoțea câteva poze de pe Facebook cu un biet animal văzut în apă. Cei de la Garda de mediu au făcut verificări, iar focarul de infecție a fost îndepărtat.

Lângă podul din Nepos, apele au adus un animal mort. După ce pozele au fost postate pe internet, mulți și-au dat cu părerea, crezând că e un biet pui de urs.

Animal mort adus de apă lângă podul din Nepos… Porc sau vițel nu e… Câine sau pui de urs… Aștept păreri” era mesajul ce însoțea îngrozitoarele imagini.

Bătălia se dădea între pui de urs și câine Rottweiler de talie mare, umflat de la apă.

„Câine este… i-a murit cuiva din sus și l-a dat la apă… L-a luat cu vola… O treabă bună… Începea să miroase tare… Am scăpat cu bine….”, a anunțat la câteva ore distanță, aceeași persoană care postase pozele.

Confirmarea că e câine a venit inclusiv de la cei de la Garda de Mediu.

„Primăria e cea care a avut obligația să îl ridice. Nu e urs, este câine. Noi am avut grijă să salubrizăm zona respectivă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, comisarul șef al Gărzii de Mediu Bistrița, Vasile Petraș.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.