19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

E urs sau e câine? E focar de infecție, adus de ape la Nepos

Animal mort adus de apă lângă podul din Nepos… Porc sau viţel nu e… Câine sau pui de urs…” era descrierea ce însoțea câteva poze de pe Facebook cu un biet animal văzut în apă. Cei de la Garda de mediu au făcut verificări, iar focarul de infecție a fost îndepărtat.

Lângă podul din Nepos, apele au adus un animal mort. După ce pozele au fost postate pe internet, mulți și-au dat cu părerea, crezând că e un biet pui de urs.

Animal mort adus de apă lângă podul din Nepos… Porc sau vițel nu e… Câine sau pui de urs… Aștept păreri” era mesajul ce însoțea îngrozitoarele imagini.

Bătălia se dădea între pui de urs și câine Rottweiler de talie mare, umflat de la apă.

„Câine este… i-a murit cuiva din sus și l-a dat la apă… L-a luat cu vola… O treabă bună… Începea să miroase tare… Am scăpat cu bine….”, a anunțat la câteva ore distanță, aceeași persoană care postase pozele.

Confirmarea că e câine a venit inclusiv de la cei de la Garda de Mediu.

„Primăria e cea care a avut obligația să îl ridice. Nu e urs, este câine. Noi am avut grijă să salubrizăm zona respectivă”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, comisarul șef al Gărzii de Mediu Bistrița, Vasile Petraș.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.