21.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Specialiștii în curățenie de la EASY SOLUTION oferă o reducere de 10% firmelor pentru contractele încheiate în decembrie pentru 2023

Cei care încheie contracte de curățenie în luna decembrie pentru anul viitor cu cei de la Easy Solution au parte de o reducere de 10%. Bistrițenii de la Easy Solution s-au specializat în afară și oferă acum acasă servicii de curățenie profesională, la standardele din străinătate.

Bistrițenii care apelează luna aceasta la cei de la Easy Solution și încheie contracte pentru anul 2023 beneficiază de o reducere de 10%. Printre obiectivele pe care le lasă lună și bec bistrițenii de la Easy Solution se numără noua sală polivalentă din Wonderland.

Mariana, Florina și George, specialiștii din spatele Easy Solution, au lucrat ani de zile în afara țării, iar acum pun în practică ce au învățat în străinătate, oferind servicii de curățenie profesională după standardele din afară.

Mariana Someșan a lucrat în ultimii ani în Germania, unde a ajuns să învețe inclusiv cum se face curățenie după incendii, un serviciu decontat acolo de asigurări. Florina și George au locuit în Belgia, unde au activat în firme de curățenie și chiar într-o călcătorie.

Aparatura, ustensilele de lucru și produsele profesionale sunt și ele aduse din străinătate, astfel cei trei fiind siguri că munca angajatelor este ușurată, iar calitatea serviciilor asigurată. Povestea lor o puteți citi mai jos:

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru case sau firme

Pentru programări sau o ofertă de preț pentru 2023 puteți suna la tel. 0754.216.490 – George Cosma sau 0762.185.321 – Florina. Cu un Like dat paginii lor de Facebook easy-solution bistrita sau contului de Instagram easy-solution_bistrita vă asigurați că rămâneți la curent cu toate ofertele lor.

În luna Decembrie, cei de la Easy Solution au pregătit și o ofertă pentru persoanele fizice care au nevoie de ajutor la curățarea caselor înainte de sărbători:

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...