7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

Nicolae Moldovan, primar Beclean: Să vină iarna! Avem utilaje să deszăpezim TOATE zonele

Administrația orașului de pe Someș și-a achiziționat utilaje ultraperformante și multifuncționale. ”Putem să deszăpezim toate drumurile din Beclean și cartierele aparținătoare!” a spus Nicolae Moldovan.

De câteva zile, iarna s-a instalat în județ. Administrațiile locale au contracte încheiate pentru deszăpezirea drumurilor aflate în gestiune.

Primăria Beclean și-a achiziționat utilaje ultraperformante, așa că se ocupă singură de acest lucru.

Suntem pregătiți pentru a interveni iarna aceasta cu două utilaje ultraperformante și multifuncționale! Primăria orașului Beclean – prin Direcția de Gospodărie și datorită activității turistice – dispune de toate mijloacele pentru întreținerea drumurilor din 𝐁𝐞𝐜𝐥𝐞𝐚𝐧 și toate cartierele aparținătoare: 

  • Coldău
  • Valea Viilor
  • Beclenuț
  • Rusu de Jos
  • Figa
  • Podirei, în orice sezon!” a scris Nicolae Moldovan, primarul Becleanului, pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.