23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Aproape 9.000 de elevi din județ și-au cumpărat rechizite cu bani de la stat

În anul școlar trecut, aproape 9.000 de copii de grădiniță și elevi din medii vulnerabile din județul Bistrița-Năsăud au primit tichete sociale, în valoare de 500 de lei, pentru a-și cumpăra rechizite și îmbrăcăminte.

Potrivit informațiilor furnizate de Cristian Nicula, șeful Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, în anul şcolar 2021-2022, 4.500 de copii din județul nostru au primit tichete educaționale, iar în anul școlar trecut, numărul lor a crescut la 8.700.

Pentru acest an școlar, conform edupedu.ro, tichetele educaționale de 500 de lei vor fi acordate pentru 300.000 de copii de grădiniță și elevi din medii vulnerabile din întreaga țară.

Programul se află momentan în lucru și urmează să fie definitivate toate aspectele legate de criteriile de eligibilitate și atribuțiile instituțiilor în cadrul schemei.

Materialele școlare ce pot fi achiziționate cu aceste tichete sunt rechizite necesare frecventării școlii: articole de papetărie, caiete, stilouri, articole pentru pictură, ghiozdane și alte articole necesare în școli și grădinițe, precum și articole de vestimentație necesare frecventării școlii și grădiniței„, mai precizează sursa citată.

Sursă foto edupedu.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: