10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Aproape 9.000 de elevi din județ și-au cumpărat rechizite cu bani de la stat

În anul școlar trecut, aproape 9.000 de copii de grădiniță și elevi din medii vulnerabile din județul Bistrița-Năsăud au primit tichete sociale, în valoare de 500 de lei, pentru a-și cumpăra rechizite și îmbrăcăminte.

Potrivit informațiilor furnizate de Cristian Nicula, șeful Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, în anul şcolar 2021-2022, 4.500 de copii din județul nostru au primit tichete educaționale, iar în anul școlar trecut, numărul lor a crescut la 8.700.

Pentru acest an școlar, conform edupedu.ro, tichetele educaționale de 500 de lei vor fi acordate pentru 300.000 de copii de grădiniță și elevi din medii vulnerabile din întreaga țară.

Programul se află momentan în lucru și urmează să fie definitivate toate aspectele legate de criteriile de eligibilitate și atribuțiile instituțiilor în cadrul schemei.

Materialele școlare ce pot fi achiziționate cu aceste tichete sunt rechizite necesare frecventării școlii: articole de papetărie, caiete, stilouri, articole pentru pictură, ghiozdane și alte articole necesare în școli și grădinițe, precum și articole de vestimentație necesare frecventării școlii și grădiniței„, mai precizează sursa citată.

Sursă foto edupedu.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!