20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Elevul ce și-a amenințat un coleg, cu cuțitul, și-a aflat ieri pedeapsa! CE a decis consiliul profesoral:

Un incident ce se putea termina tragic a avut loc la Liceul Grigore Moisil. Un elev major a scos un cuțit din buzunar pentru a încheia disputa cu un alt coleg de liceu, minor. Ieri, consiliul profesoral a decis pedeapsa pentru fapta comisă:

O dispută între doi elevi a degenerat până la punctul în care unul dintre ei a scos un cuțit din buzunar.

Incidentul a avut loc acum aproape trei săptămâni, la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” din municipiu.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI și AICI.

Polițiștii sunt în plin proces de analizare a tuturor împrejurărilor, însă la nivel intern, școala a luat o decizie. Ieri a avut loc întâlnirea consiliului profesoral pentru a analiza propunerea de exmatriculare venită din partea corpului didactic al clasei în care învață agresorul.

„Consiliul profesoral a decis exmatricularea elevului, fără drept de reînscriere în școala noastră. Acesta terminase o școală profesională și se înscrisese la cursuri pentru a-și continua studiile. De anii viitori, se poate înscrie la orice altă unitate de învățământ din țară, sau chiar din oraș, dacă îl primesc. Dar nu la noi. Te doare sufletul să iei astfel de decizii, că sunt copiii noștri, dar trebuie luate măsuri”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, directoarea liceului, Georgeta Borș.

Elevul – agresor a participat la cursuri până ieri, când și-a auzit pedeapsa.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!