31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Emil Radu Moldovan și Gabriel Lazany – ECHIPA COMPLETĂ

PSD intră în campania electorală pentru alegerile din 9 iunie cu o echipă redutabilă: Radu Moldovan la județ și Gabriel Lazany la municipiul Bistrița.

Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan: „Bistrița este o perlă a Transilvaniei, cu o bogată moștenire culturală și cu o comunitate plină de viață și de speranță. Și tocmai de aceea, cred cu tărie că merităm mai mult

„Bistrița pe mâini bune” nu este doar un slogan. Este un angajament ferm că, împreună cu Gabriel Lazany, voi lucra cu devotament și cu respect reciproc, pentru a face Bistrița să strălucească în toată splendoarea ei.

Această campanie este despre proiecte concrete și soluții reale. Este despre îmbunătățirea infrastructurii, despre dezvoltarea și menținerea unui sistem de sănătate la standarde moderne, despre promovarea sportului, a educației și a culturii, și despre fiecare dintre noi.
Haideți să punem ”Bistrița pe mâini bune” și să construim împreună un oraș de invidiat, de care să fim mândri.”

Candidatul la Primăria Bistrița Gabriel Lazany: ”Bistrița pe mâini bune” este în primul rând despre noi, dragi bistrițeni, despre visurile și aspirațiile pe care le avem în fiecare zi. Pentru că merităm tot ce este mai bun. Este despre noi, toți cei care trăim și muncim aici, care plătim taxe și impozite, care ne creștem copiii sau nepoții în Bistrița, în speranța că nu vor pleca departe, noi toți cei care păstrăm tradițiile și valorile noastre creștine.

”Bistrița pe mâini bune” este despre cum vom face ca proiecte așteptate de mult timp de bistrițeni, dar încă nerealizate, să facă din orașul nostru unul prosper și frumos, cu care să ne mândrim și în care copiii noștri să crească alături de noi.

Cei care s-au perindat pe la primărie au ignorat mâinile bune care i-au susținut să ajungă în funcție. Fie au uitat de toate promisiunile, fie, pur și simplu, nu au putut.
Trebuie să readucem decizia în mâinile bune ale orașului nostru. Ale dumneavoastră. Pentru că nu politicienii fac un oraș prosper și frumos, ci oamenii lui”.

Material electoral comandat de: Partidul Social Democrat – PSD Org. Jud. Bistrița-Năsăud / Cod de identificare al Mandatarului Financiar 21240002

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Felicitări domnule Lazani, sa faceți ordine este nevoie.
    Va susținem, ne am saturat de aroganta, de tratatmente discreționare din partea unora, de bătaia de joc și de plimbatul de la o direcție la alta fără sa le pese.
    Succes, speram a veți fi drept și cinstit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.