14.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

EXCELENT! Confort sporit pentru pacienții de la spital: Toate paturile din unitatea medicală au fost înlocuite

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a reușit înlocuirea paturilor din întreaga unitatea medicală. Ultimele paturi au sosit la spital în urma sponsorizării din partea Nuclearelectrica și a unei alocări din partea Ministerului Sănătății.

Ieri au fost livrate ultimele paturi și noptiere, achiziționate din sponsorizarea de un milion de lei făcută de Nuclearelectrica SA pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Aceasta nu este singura veste bună de ieri, anunță managerul Gabriel Lazany. Potrivit acestuia, Ministerul Sănătății a alocat aproape 3 milioane de lei pentru achiziționarea a încă 325 de paturi cu saltea impermeabilă și cu noptiere incluse. Consiliul Județean Bistrița Năsăud asigură o cofinanțare de 10%.

„Odată cu achiziționarea acestor paturi se va încheia procesul de achiziționare și înlocuire a paturilor din întreg spitalul județean”, precizează Gabriel Lazany.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...