7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

EXCELENT! Confort sporit pentru pacienții de la spital: Toate paturile din unitatea medicală au fost înlocuite

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a reușit înlocuirea paturilor din întreaga unitatea medicală. Ultimele paturi au sosit la spital în urma sponsorizării din partea Nuclearelectrica și a unei alocări din partea Ministerului Sănătății.

Ieri au fost livrate ultimele paturi și noptiere, achiziționate din sponsorizarea de un milion de lei făcută de Nuclearelectrica SA pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Aceasta nu este singura veste bună de ieri, anunță managerul Gabriel Lazany. Potrivit acestuia, Ministerul Sănătății a alocat aproape 3 milioane de lei pentru achiziționarea a încă 325 de paturi cu saltea impermeabilă și cu noptiere incluse. Consiliul Județean Bistrița Năsăud asigură o cofinanțare de 10%.

„Odată cu achiziționarea acestor paturi se va încheia procesul de achiziționare și înlocuire a paturilor din întreg spitalul județean”, precizează Gabriel Lazany.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.