4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

VIDEO EXCLUSIV: Tâlharul de la Atlantis Subcetate ar fi fost găsit și luat pe sus de mascați

Mai multe echipaje ale poliției bistrițene au ajuns în zona Subcetate în această seară. Tâlharul de la Atlantis ar fi fost identificat și dus la sediul IPJ BN:

Mai multe echipaje ale IPJ BN au ajuns în această după-masă, în jurul orei 17.00, în cartierul Subcetate. S-au oprit la blocurile sociale și au intrat în una dintre scări.

E vorba că l-au găsit pe cel ce a intrat în magazinul Atlantis. Așa e vorba. AU venit mai mulți mascați!” au spus locatarii din sociale.

După mai bine de o oră, mascații au ieșit având alături un tânăr. Acesta a fost dus la sediul IPJ BN pentru audieri.

Reprezentanții IPJ BN au confirmat pentru Bistrițeanul.ro că în această dupămasă au avut loc două percheziții în zona blocurilor sociale din Subcetate, în cadrul unor dosare penale, printre care și cel de tentativă de tâlhărie.

Vă reamintim că duminică seara, un bărbat a intrat înarmat cu un cuțit în magazinul Atlantis din Subcetate, cu intenția de a fura banii din casa de marcat.

GRAV: Un bărbat a intrat cu un cuțit în magazinul Atlantis din Subcetate

Tâlharul de la Atlantis Subcetate, de negăsit! Poliția încă îl caută:

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Cam asa stau lucrurile”CEEE?IO???”.Niciodata ei nu.Dar sa vedeti la blocul 9 scara C, la etajul 4.Pentru feciorul nostru sunam la (112) orele 12,01,02,03 noaptea, vine echipajul isi strang prieteneste mainile si nu se intampla nimic.Dojana de doamne educatoare”mai baiatule opreste muzica,si cam atat”Are asta la pile la politie.Pe toti ii cunoaste.Un bloc intreg terorizat.Va rog presa sa verifice cate apeluri sunt la 112 pentru el intr-o luna. Domnul Marina cum a repartizat ANL,acestei familii,fara servicii,fara studii,fara nimic.Au datorie mare la asociatie,dar nimeni nu-i verifica.Oare ANL este pentru persoane cu nevoi speciale(asistati sociali,sau????).Anl,este un program pentru tineri care vor sa munceasca,nu sa fure.Ar trebui si cei din PRIMARIE,sa-si faca treaba,si sa verifice astfel de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...