12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 25, 2022

EXTRA: Primarul și soția sa, la cel mai important concurs de alergare montană din România!

Și primarul – dar și soția sa – au participat ieri la cel mai important concurs de alergare montană din România! „E frumos să concurezi în familie…!” Cine a ajuns pe podium:

Inedită și încurajatoare prezență, ieri, la cel mai important concurs de alergare montană din România, desfășurat în Bucovina! La cursă a participat și familia Borș din Maieru. Despre Paraschiva Borș ați aflat deja că este o alegătoare pasionată, care a înregistrat și performanțe:  

FOTO: Profesoara Paraschiva Borș din Maieru, la ultra-maratonul care străbate România…!

Mai puțini știu, însă, că soțul ei, Vasile Borș – primarul localității Maieru – o însoțește uneori la antrenamente și la concursuri. Atunci când treburile administrative îi permit.

Concursul de alergare montană din Bucovina s-a desfășurat ieri, la Câmpulung Moldovenesc. Bucovina Ultra Rocks este considerat cel mai important concurs de alergare montană din România.

Competiția cuprinde 5 probe, pe distanțe între 15 și 110 kilometri. La start s-au aliniat 500 de participanți. Aceștia au alergat, în funcție de opțiuni, pe Rarău, prin Cheile Moara Dracului, Codrul Secular Slătioara, Popii Rarăului, Zugreni, Pietrosul Bistriței, Giumalău, Valea Putnei, Transrarău, Munceii Rarăului, Pîrîul Mesteacăn și Runc.

Concursul de alergare este înscris în calendarul Asociației Internaționale de Trail Running. 

Bucovina Ultra Rocks! Proba de 17 km. Locul I categorie, locul II open și 17 la general. Felicitări soțului meu care a cucerit locul 4 la categorie! E frumos să concurezi în familie…! Mulțumesc Datacor!”, a transmis Paraschiva Borș, pe pagina sa de socializare. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...