18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

EXTRA: Primarul și soția sa, la cel mai important concurs de alergare montană din România!

Și primarul – dar și soția sa – au participat ieri la cel mai important concurs de alergare montană din România! „E frumos să concurezi în familie…!” Cine a ajuns pe podium:

Inedită și încurajatoare prezență, ieri, la cel mai important concurs de alergare montană din România, desfășurat în Bucovina! La cursă a participat și familia Borș din Maieru. Despre Paraschiva Borș ați aflat deja că este o alegătoare pasionată, care a înregistrat și performanțe:  

FOTO: Profesoara Paraschiva Borș din Maieru, la ultra-maratonul care străbate România…!

Mai puțini știu, însă, că soțul ei, Vasile Borș – primarul localității Maieru – o însoțește uneori la antrenamente și la concursuri. Atunci când treburile administrative îi permit.

Concursul de alergare montană din Bucovina s-a desfășurat ieri, la Câmpulung Moldovenesc. Bucovina Ultra Rocks este considerat cel mai important concurs de alergare montană din România.

Competiția cuprinde 5 probe, pe distanțe între 15 și 110 kilometri. La start s-au aliniat 500 de participanți. Aceștia au alergat, în funcție de opțiuni, pe Rarău, prin Cheile Moara Dracului, Codrul Secular Slătioara, Popii Rarăului, Zugreni, Pietrosul Bistriței, Giumalău, Valea Putnei, Transrarău, Munceii Rarăului, Pîrîul Mesteacăn și Runc.

Concursul de alergare este înscris în calendarul Asociației Internaționale de Trail Running. 

Bucovina Ultra Rocks! Proba de 17 km. Locul I categorie, locul II open și 17 la general. Felicitări soțului meu care a cucerit locul 4 la categorie! E frumos să concurezi în familie…! Mulțumesc Datacor!”, a transmis Paraschiva Borș, pe pagina sa de socializare. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...