32.2 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

EXTRA: Primarul și soția sa, la cel mai important concurs de alergare montană din România!

Și primarul – dar și soția sa – au participat ieri la cel mai important concurs de alergare montană din România! „E frumos să concurezi în familie…!” Cine a ajuns pe podium:

Inedită și încurajatoare prezență, ieri, la cel mai important concurs de alergare montană din România, desfășurat în Bucovina! La cursă a participat și familia Borș din Maieru. Despre Paraschiva Borș ați aflat deja că este o alegătoare pasionată, care a înregistrat și performanțe:  

FOTO: Profesoara Paraschiva Borș din Maieru, la ultra-maratonul care străbate România…!

Mai puțini știu, însă, că soțul ei, Vasile Borș – primarul localității Maieru – o însoțește uneori la antrenamente și la concursuri. Atunci când treburile administrative îi permit.

Concursul de alergare montană din Bucovina s-a desfășurat ieri, la Câmpulung Moldovenesc. Bucovina Ultra Rocks este considerat cel mai important concurs de alergare montană din România.

Competiția cuprinde 5 probe, pe distanțe între 15 și 110 kilometri. La start s-au aliniat 500 de participanți. Aceștia au alergat, în funcție de opțiuni, pe Rarău, prin Cheile Moara Dracului, Codrul Secular Slătioara, Popii Rarăului, Zugreni, Pietrosul Bistriței, Giumalău, Valea Putnei, Transrarău, Munceii Rarăului, Pîrîul Mesteacăn și Runc.

Concursul de alergare este înscris în calendarul Asociației Internaționale de Trail Running. 

Bucovina Ultra Rocks! Proba de 17 km. Locul I categorie, locul II open și 17 la general. Felicitări soțului meu care a cucerit locul 4 la categorie! E frumos să concurezi în familie…! Mulțumesc Datacor!”, a transmis Paraschiva Borș, pe pagina sa de socializare. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: