11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

EXTRA: Primul turneu virtual, în orașul nostru… „E vremea poveștilor”

Primul turneu virtual, în orașul nostru, debutează mâine, cu o serie de cărți, povești citite la umbră și personaje fantastice. Dar și o imaginație liberă să zburde pretutindeni…

E vremea poveștilor – anunță profesorii de la Școala Populară de Arte, care au pregătit o vacanță activă pentru elevii și admiratorii lor

Aici debutează mâine primul turneu virtual al verii. Este o surpriză organizată de profesorii de la Școala de Arte, care funcționează în cadrul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud.

VIDEO: O recoltă impresionantă de premii! Și un număr dublu de elevi, într-un singur an

Pentru a pune în valoare fiecare moment care a avut o importanță și o frumusețe aparte, în cursul anului școlar recent încheiat, profesorii de aici au pus la cale un turneu virtual:

Vă așteptăm vineri, 10 iulie 2020, la ora 18:00 să urmărim Capitolul I – FUN and GAMES with A.R.T. Alături de clasa de English Drama – coordonată de profesoara Alina Tomi.

 Împreună vom deschide prima pagină a noii cărți. Când căldura de afară ne toropește, umbra din încăpere ne provoacă să citim și să ne identificăm cu personajele.

Aplauzele le veți simți la final, când din publicul spectator vă veți transforma în mici actori ai propriei imaginații”, au anunțat cei de la Școala de Arte Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: