15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FAKE NEWS: Funcționar public, acuzații grave la adresa presei locale! Are dreptate?

Cum e posibil așa ceva? Unui funcționar public nu i s-a publicat poza și nu i s-a urat La mulți ani de ziua lui, în presa locală, lucru nemaiîntâlnit până acum. Scăpare nevinovată sau poliță plătită?

Marinică Pop, locțiitorul directorului adjunct al Diviziei Arhive/Manuscrise a Agenției Teritoriale Permanente din cadrul Oficiului pentru Supravegherea Activității Autorității Naționale a Constituenților Activi ai Registrului Cadastral subdiviziunea Bistrița-Năsăud, pe scurt LDADAMATPOSAANCARCSBN, este supărat foc după ce data de 11 Ianuarie 2024 a trecut fără ca în presa locală să i se ureze La mulți ani.

De douăzeci de ani în fiecare an mi s-a urat La mulți ani din partea colectivului redacțional. Simțeam și eu că trăiesc, că nu exist degeaba. Anul ăsta, de ziua mea, m-am îmbrăcat frumos și am dat refresh toată ziua. Nimic! Nici colegii nu înțelegeau ce se întâmplă.

Știți cum m-am simțit? Ca ultimul om. Chiar în halul ăsta a decăzut presa? Păi cămașa din poza cu mine la birou, pe care o are ziarul, a costat 240 de lei și pentru ce?! Iisuuuuse, când mă gândesc că pentru poza aia am deschis chiar și laptopul… Și de ce?! Să vin la serviciu de ziua mea degeaba?

Sunt șaptesprezece urări în ziar, am verificat. Le-am numărat cu voce tare, să fiu sigur. Lipsește a mea. Toți ceilalți sărbătoriți care au apărut la ziar m-au sunat îngrijorați. Ce să le spun? Că au preferat să bage horoscop în locul știrii despre ziua mea? Să-i ia dracu’ de Vărsători, Capricorni și Berbeci… asta vrea lumea să citească?? Vă spun, se duce naibii presa„, a declarat vizibil trist domnul Pop.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.