7.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

UPDATE: Femeia găsită în stare de inconștiență în Piemontul Călimanilor a decedat

Mai multe echipaje de pompieri și reprezentanți ai Serviciului Public Salvamont Bistrița-Năsăud au intevenit pentru salvarea unei femei aflate în stare de inconștiență, aflată într-o zonă în care se ajunge greu. Din păcate, femeia a decedat.

Femeia de aproximativ 61 de ani se afla în stare de inconștiență pe raza comunei Budacu de Sus, într-o zonă greu accesibilă pentru autorități.

Salvamontiștii au pornit în căutarea ei în jurul orei 14:30. 

„Salvamont Bistrița-Năsăud intervine în Piemontul Călimanilor pentru acordarea primului ajutor și evacuarea unei persoane aflată în stare de inconștiență într-o zonă greu accesibilă”, au transmis cei de la salvamont.

Ulterior a fost anunțat decesul femeii. Pompierii au găsit-o în stop cardio-respirator și a fost resuscitată. Din nefericire, femeia a decedat.

„Echipajele au găsit în pădure o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 61 de ani în stop cardiorespirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare dar din nefericire corpul femeii nu a răspuns manevrelor și s-a declarat decesul acesteai la fața locului”, a transmis ISU BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: