8.7 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Femeie din Bistrița, dispărută în urmă cu două luni. Ați văzut-o?

O femeie din Bistrița a dispărut în data de 22 iunie de la domiciliu, de bună voie, iar de atunci nu a mai fost văzută. Concubinul și-a dat acum acordul pentru mediatizarea cazului. Este căutată la nivel național.

Parasca Eleonora a dispărut în 22 iunie de acasă, iar polițiștii și familia o caută în continuare. Cazul a fost mediatizat acum, când persoana care a sesizat dispariția și-a dat acordul.

Femeia are înălțimea de aproximativ 1.72 m, greutatea de 66 de kilograme, păr șaten scurt, ondulat și ochi căprui. Nu se cunosc detalii cu privire la îmbrăcămintea purtată la data dispariției.

Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea femeii, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

„La data de 22 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat din Bistrița, cu privire la faptul că PARASCA ELEONORA, din Bistrița, concubina sa, a plecat voluntar de la locuință și nu a mai revenit. În aceeași zi polițiștii au dispus măsura căutării la nivel național a acesteia”, a transmis IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...