9.5 C
Bistrița
vineri, martie 24, 2023

Fiecare poveste de dragoste are cadoul potrivit la Euforia Floral Boutique! Trandafirii criogenați în formă de inimă fac senzație în acest an

Viața îndrăgostiților e frumoasă, dar se complică puțin atunci când vine o zi ca Valentine’s Day și sunt puși în fața provocării de a face cel mai inspirat și memorabil cadou. Ce-i de făcut? Pentru cei care nu stau bine la acest capitol, mai ales băieții, există locuri în Bistrița precum Euforia Floral Boutique unde cazul se rezolvă rapid. Fetele de aici știu ce le place fetelor, au la îndemână cadouri din inimă pentru orice buget, pregătite special pentru a impresiona persoana iubită.

Euforia Floral Boutique nu te lasă la greu, iar să fii și îndrăgostit și neinspirat într-o zi ca cea de 14 Februarie poate fi o mare provocare. Dar, îi poți face față și poți chiar impresiona dacă știi unde să mergi. Noi îți propunem Euforia Floral Boutique, florăria de la intrarea din magazinul Kaufland de pe B-dul Independenței din Bistrița (deschisă de dimineața devreme și până seara târziu), specialiști în aranjamente florale și cadouri gândite să impresioneze și, în același timp, să rămână o amintire frumoasă în timp.

Ce ai putea să-i iei iubitei de Valentine’s Day de aici? Ultima noutate sunt trandafirii criogenați, în formă de inimă, așezați sub o cupolă de sticlă. Pot fi accesorizați după gustul sau personalitatea iubitei, în funcție de cât de tare vrei să impresionezi. Tot sub cupole de sticlă floristele de la Euforia Floral Boutique au pregătit aranjamente cu unul sau mai mulți tradafiri criogenați, albi, roșii, roz diafan, viu colorați sau chiar negri, cu mesaje de dragoste, numai buni de oferit cadou.

Alexandra Gîța, artistul florist din spatele Euforia Floral Boutique, ne-a dezvăluit că și în acest an rămân la modă cutiile cu trandafiri roșii, în formă de inimă, rotunde, mai mari sau mai mici, în funcție de bugetul îndrăgostiților. Se mai poartă aranjamentele florale colorate, care pot ascunde între flori bilețele de dragoste sau bomboane rafinate. Ceea ce e important de reținut este că oricât ar fi dragostea de mare și bugetul de mic, la Euforia Floral Boutique găsiți un cadou memorabil prin care să marcați Ziua Îndrăgostiților.

Euforia Floral Boutique vă așteaptă zilnic, de luni până duminică, la intrarea în magazinul Kaufland, de pe B-dul Independenței din Bistrița. Puteți plasa comenzi online oricând și de oriunde pe www.euforiaonline.ro, iar dacă dați un Like paginii lor de Facebook – Euforia Floral Boutique puteți vedea ultimele noutăți în materie de aranjamente florale. Comenzi pentru aranjamente sau buchete speciale puteți face oricând și la tel. 0752195270.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...