30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

FII REPORTER: Au aruncat geamurile de la etaj, iar noi ieșim din scară ”pe covor” de cioburi

Reabilitarea termică a blocurilor e o adevărată aventură. La fiecare bloc. A venit rândul locatarilor unei scări din zona Decebal. Harnicii muncitori le-au făcut cadou ”un covor de cioburi”, la ieșirea din scară. Făcut prin cădere de la înălțime.

Bistrița e în plin process de rebilitare termică a blocurilor. Nu a existat intervenție de acest gen fără să existe plângeri. La începutul lucrărilor, în timpul lucrărilor sau la finalul lor.

Pe lângă gălăgia și limbajul de mahala al muncitorilor, timpul îndelungat de lucru și mizeria din timpul lucrărilor, muncitorii reușesc, de fiecare data, să ”impresioneze”.

E și cazul celor ce reabilitează un bloc din zona Decebal. Au ”cadorisit” locatarii cu un covor de cioburi, făcut prin cădere.

Vă rog faceți cunoscută problema! Pe Decebal Nr 53, scara B, urmează începerea lucrărilor de reabilitare termică a blocului. Deoarece se schimbă inclusiv geamurile, pentru că mai mulți locatari au BCA și se montează geamuri noi, cu tâmplărie PVC, muncitorii au aruncat vechile ferestre de la etajele 2 și 3 direct pe spațiul verde. Au făcut dezastru și e plin de cioburi, cum se poate vedea și în poze” a scris supărat un locatar.

Omul speră ca ceilalți care urmează să aibă blocurile reabilitate să nu treacă prin același scenariu.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...