21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FII REPORTER – „Povestea mea legată de Spitalul Clinic din Bistrița: Am mers cu groază, în urma părerilor auzite în mediul online”

„Aș vrea să vă spun povestea mea legată de Spitalul Clinic Județean din Bistrița… Am mers cu groază în urma tuturor părerilor auzite în mediul online…” Așa începe mesajul unei cititoare Bistrițeanul.ro care ne-a rugat să transmitem și celorlalți experiența sa.  

O cititoare Bistrițeanul.ro care a dorit să rămână anonimă și-a dorit să împărtășească și celorlalți bistrițeni experiențele de care a avut parte în Spitalul Clinic de Urgență Bistrița. Iată, mai jos, întregul său mesaj:

Prima experiență a fost acum aproximativ 6 ani când am născut prin cezariană. Totul a decurs foarte bine, începând de la internare, intervenție și până am plecat acasă. 

Nu am dat absolut nici un ban nimănui. Și în ciuda a tot ceea ce se vehicula la acea vreme, toată lumea s-a purtat impecabil – atât personal, cât și profesional. 

Curățenia, condițiile și personalul au fost exact ca la o clinică privată.

Acum, în urmă cu o săptămână am fost internată că aparținător pentru copilul meu care a avut nevoie de o intervenție pe secție de ORL

Am mers cu groază în urma tuturor părerilor auzite atât în mediul online cât și fizic. Dar am rămas plăcut surprinsă. 

Procesul de internare a durat 10 minute, cu tot cu așteptatul la coadă. Cu o zi înainte am fost sunată de la spital pentru a mi se comunica ce documente să am la mine pentru a decurge a doua zi dimineața totul bine și rapid. 

Am ajuns pe secție, într-un salon pentru mamă și copil foarte curat și bine dotat. 

Ne-am cazat și apoi personalul medical mi-a explicat tot ce urma să se întâmple.

Asistentele, medicul ORL-ist, medicul anestezist – absolut toți s-au comportat impecabil. Și personal, dar și profesional. 

Salonul este curat, secția – de asemenea, băile curate, iar mâncarea foarte bună. Asta dacă nu ești o persoană foarte mofturoasă sau dacă nu ești la meniu de regim.

Nimeni nu a avut nici o pretenție financiară, și nici măcar nu mi s-a făcut vreo aluzie. 

Dacă ar fi să aleg din nou unde să fiu tratată – atât eu, cât și copiii mei – aș alege din nou Spitalul Clinic din Bistrița. 

Nu vreau să fac reclamă cu acest mesaj. Pur și simplu v-am scris pentru a încuraja și alte persoane să apeleze cu încredere la serviciile oferite de spital și personalul acestuia”, a concluzionat cititoarea Bistrițeanul.ro. 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  1. Ana, pentru ca exista unii ca si dumneata, curiosi si care abia asteapta sa spuna ca minte!! Desi mai mult ca sigur nu minte.Si eu am avut experiente ok la spitalul de urgenta, acuma depinde si de cine prinzi la intrare, ca mai sunt doctori plini de ei si de ifose care te cearta prima data….si apoi in sictir se ocupa de tine….Dar 90% din personal se poarta corect, iar conditiile sunt chiar este asteptari. Si mai este un adevar.Cum te prezinti tu la UPU si cum te porti, asa esti si tratat. Am vazut pacienti care au venit de parca era spitalul lor, si clar au enervat personalul …jignindu-i in permanenta si atunci toate acestea se revarsa si peste ceilalti pacienti. Dar in BN spitalul este ceea ce trebuie si sigur este loc de mai bine !!!

  2. Bună,și eu am fost internata acum 6luni cu fetița mea in spital (secția ORL ) și am fost tratate foarte bine ,nu am dat la nimeni nici un ban ,și tot personalul și medicul s-au comportat excepțional.De o săptămână am fost la un control și aici mi-a fost șocul vieții ….am rămas cu un gust foarte amar .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: