12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Fostul deputat Ioan Oltean: Mă judec cu statul român pentru cheltuielile de judecată pe care le-am avut

Ioan Oltean a dezvălui aseară, la Bistrițeanul Live faptul că a dat statul român în judecată pentru a-și recupera cheltuielile de judecată avute în timpul cercetărilor penale. Acesta ia în calcul și să ceară daune morale.

Prezent la Bistrițeanul Live, Ioan Oltean a dezvăluit faptul că a dat în judecată statul român pentru cheltuielile de judecată avute în timpul cercetărilor penale.

Nu vă ascund faptul că în momentul acesta mă judec cu statul român pentru cheltuielile de judecată pe care le-am avut în perioada derulării procedurilor penale. Sunt în studiu pentru daune morale și am vorbit și cu un avocat să căutăm soluții juridice.

Din păcate sunt extrem de puține cele care mi-ar permite să chem în judecată pe cei care au inițiat și instrumentat întreg procesul penal. Am încercat să fac plângere penală și împotriva denunțătorului. Din păcate, fapta s-au prescris, nu mai am nicio pârghie împotriva acestuia, a explicat fostul deputat, la Bistrițeanul Live.

Problemele penale ale lui Ioan Oltean au început în 2013. În 2016 deputatul s-a retras din politică. Acesta a fost anchetat de DNA preț de 5-7 ani, iar în cele din urmă a primit neînceperea urmăririi penale în toate dosarele care-l vizau. Acesta a mai spus că, deși și-a demonstrat nevinovăția, a rămas cu eticheta de corupt.

E foarte greu să înlături o ștampilă pusă cu atâta ușurință. Eu rămân în opinia publică generală cu aceeași ștampilă de corupt și afacerist, a concluzionat Ioan Oltean.

ARTICOLE SIMILARE

9 COMENTARII

 1. Ramai cu ceea ce ești!!!
  Teoretic are perfecta dreptate, în schimb, în practica lucrurile stau exact asa cum sunt și IL EL le spune clar și răspicat – afacerist și corupt sau poate aceste caracterizări sunt prea mult pentru el, poate ar trebui sa ne limitam la gainarii ieftine cu câte o afacere mai marisoara sporadic!
  Acest om se poate spune ca este un inventator, un inovator, un deschizător de drumuri pentru ca a inventat meseria de deputat care trebuie introdusa în COR.

 2. Ceea ce vi s-a întâmplat Dv. s-a întâmplat multora.
  Dar dv. ați fost , totuși, 20 de ani la butoane, în poziții de decizie.
  De ce nu ați modificat/adaptat legislația, pentru ca astfel de abuzuri (pentru cine-or fi !) să nu se mai repete ?
  Atunci era bine, iar broasca râioasă nu era grețoasă ?

 3. Pentru ca tartorul Base, dar nici.ei cei mai mici nu au vrut. Ei voiau să-i bage pe PSD. Dar Dumnezo nu culcate, deși este o prostie sa rămână metodele vechi. Dar vin din spate neocomunisti și lor le place dictatura.

 4. Doamneee.
  Oare tara asta, orașul ăsta capusat de politicieni, va scăpa vreodata, își va reveni?
  Tara asta frumoasă și bogată o pradă și au vânduto și o vând pe bucăți astfel de personaje dubioase.
  Doamne Dumnezeule oprește măcelul.

 5. Vum foamne il mai invita pe asta la emisiuni?
  Mai este un pichemon mare arhitect fara diploma invitat de onoare. Oare isi declara banii care ii ia pe proiecte?Aloo ANAF.Am auzit ca toata ziua ameninta prin primarie si ii tine cu bistritencele .
  Aaa, uitam pe doamna de fier.
  Oare de ce ii zice asa?
  Cred ca datorita comportamentului execrabil, ca in rest nu s a remarcat cu nimic.
  Sa te bucuri cand scapi de un om astea spune multe.
  Cei din CJ au chefuit trei zile cand s au scapat de ea.
  Inca nu si a gasit nasul.
  Acuma apare si asta, maica Tereza in persoana, curat , cinstit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!