16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Fostul primar Traian Ogâgău, lăsat fără bani de un fals preot: „Atât de evlavios era…” Totul s-a întâmplat la restaurantul Rapsodia

Se pare că practica fașilor preoți care cer donații pentru diferite cauze inexitente nu este atât de rară. Fostul primar Traian Ogâgău spune că a căzut în plasa unui astfel de preot în urmă cu două luni. Acesta i-a cerut donații pentru a se ruga pentru el și familia sa la diferitele mănăstiri la care urma să meargă. Cât i-a dat fostul primar la orașului Sângeorz-Băi:

Nefericita întâmplare s-a petrecut la finalul lunii iulie. Fostul primar Traian Ogâgău spune că a fost sunat de un individ, care s-a recomandat un preot de la Muntele Athos. Acesta părea că știe cu cine vorbește, salutând cu „domn primar”. Mai mult, individul a susținut că s-a întâlnit cu Traian Ogâgău acum un an, când i-ar fi dăruit o iconiță.

„Atât de evlavios vorbea…! Mi-a spus că ne-am întâlnit acum vreun an și că mi-a dat o iconiță… Vă dați seama cu câți preoți se întâlnește un primar… Am zis, așa o fi. Chiar m-a invitat cu familia la Muntele Athos”, spune Traian Ogâgău.

Falsul preot ar fi susținut că urmează să meargă la 20 de mănăstiri și i-a cerut fostului primar câte 50 de lei pentru fiecare, drept donație. În schimbul donației, falsul preot promitea să se roage pentru el și pentru familia sa.

Traian Ogâgău a sunat la restaurantul Rapsodia, una din afacerile sale, și i-a rugat pe cei de acolo să îi dea preotului 1.000 de lei. Preotul a luat banii și dus a fost. La scurt timp a și blocat numărul de telefon respectiv.

Fostul primar nu a depus plângere penală, dar este sigur că respectivul nu este la prima ispravă de acest gen. Acesta mai spune că individul se intereseză înainte despre personajele pe care le sună și insistă că se cunosc. După accent și exprimare, falsul preot nu pare să fie din părțile locului.

Foto: Traian Ogâgău

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Daca preotul este fals, traian ogagau se considera furat , dar daca preotul este pe bune , nu se considera furat :)))
    Oricum , domnu traiat a ramas fara 1000 lei, si cu niste sperante … Indiferet daca acel preot este pe bune sau nu …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.