11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Fostul primar Traian Ogâgău, lăsat fără bani de un fals preot: „Atât de evlavios era…” Totul s-a întâmplat la restaurantul Rapsodia

Se pare că practica fașilor preoți care cer donații pentru diferite cauze inexitente nu este atât de rară. Fostul primar Traian Ogâgău spune că a căzut în plasa unui astfel de preot în urmă cu două luni. Acesta i-a cerut donații pentru a se ruga pentru el și familia sa la diferitele mănăstiri la care urma să meargă. Cât i-a dat fostul primar la orașului Sângeorz-Băi:

Nefericita întâmplare s-a petrecut la finalul lunii iulie. Fostul primar Traian Ogâgău spune că a fost sunat de un individ, care s-a recomandat un preot de la Muntele Athos. Acesta părea că știe cu cine vorbește, salutând cu „domn primar”. Mai mult, individul a susținut că s-a întâlnit cu Traian Ogâgău acum un an, când i-ar fi dăruit o iconiță.

„Atât de evlavios vorbea…! Mi-a spus că ne-am întâlnit acum vreun an și că mi-a dat o iconiță… Vă dați seama cu câți preoți se întâlnește un primar… Am zis, așa o fi. Chiar m-a invitat cu familia la Muntele Athos”, spune Traian Ogâgău.

Falsul preot ar fi susținut că urmează să meargă la 20 de mănăstiri și i-a cerut fostului primar câte 50 de lei pentru fiecare, drept donație. În schimbul donației, falsul preot promitea să se roage pentru el și pentru familia sa.

Traian Ogâgău a sunat la restaurantul Rapsodia, una din afacerile sale, și i-a rugat pe cei de acolo să îi dea preotului 1.000 de lei. Preotul a luat banii și dus a fost. La scurt timp a și blocat numărul de telefon respectiv.

Fostul primar nu a depus plângere penală, dar este sigur că respectivul nu este la prima ispravă de acest gen. Acesta mai spune că individul se intereseză înainte despre personajele pe care le sună și insistă că se cunosc. După accent și exprimare, falsul preot nu pare să fie din părțile locului.

Foto: Traian Ogâgău

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Daca preotul este fals, traian ogagau se considera furat , dar daca preotul este pe bune , nu se considera furat :)))
    Oricum , domnu traiat a ramas fara 1000 lei, si cu niste sperante … Indiferet daca acel preot este pe bune sau nu …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?