11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

FOTO: 24 de ambasadori, pentru 100 de locuri musai de vizitat în Bistrița-Năsăud

24 de tineri pasionați de turism, mișcare și promovare au acceptat invitația Consiliului Județean Bistrița-Năsăud de a se implica în scoaterea din anonimat și promovarea obiectivelor turistice din județ.

Este vorba despre studenți sau masteranzi de la Facultatea de Geografie/Geografia Turismului și de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, Extensiile Universităţii Babeş-Bolyai.

De Ziua internaţională a voluntarilor, în 5 decembrie, la Muzeul Județean din Bistrița a debutat și proiectul 100 de Locuri Musai de Vizitat din Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud

Ceea ce vor face acești tineri pasionați este neprețuit. Își pun pasiunea și expertiza lor în folosul comunităților. Iar acțiunea lor va avea ecou pentru mult timp și pentru multe domenii. De aceea îi considerăm nu doar voluntari, ci veritabili Ambasadori ai Porții Transilvaniei.

Un rol deosebit de important în această acțiune o au profesorii lor. Andras Barta, Horea Ștefănescu, Ioan Bâca și Eduard Schuster. I-au capacitat extraordinar, astfel încât deja se lucrează la o bună parte din obiective.

Vă felicităm și vă mulțumim pentru că vă rupeți din timpul vostru pentru a oferi un lucru atât de important județului”, au transmis inițiatorii proiectului.

Cine sunt cei 24 de ambasadori puteți descoperi AICI.

100 de locuri musai de vizitat din Poarta Transilvaniei este o inițiativă a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Este realizată cu sprijinul EUROPE DIRECT Bistrița-Năsăud și Elena Bărbos, coordonatoarea Asociației „Produs În Bistrița-Năsăud. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. La Bistrița – din posadă,
  Noi trimitem ambasadă
  Că din Rodna la Dăbâca
  Facem turismul cu Bâca.

  Prin obcini și pe tăpșane
  Vom veni cu tine, Ioane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...