13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO: 24 de ambasadori, pentru 100 de locuri musai de vizitat în Bistrița-Năsăud

24 de tineri pasionați de turism, mișcare și promovare au acceptat invitația Consiliului Județean Bistrița-Năsăud de a se implica în scoaterea din anonimat și promovarea obiectivelor turistice din județ.

Este vorba despre studenți sau masteranzi de la Facultatea de Geografie/Geografia Turismului și de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, Extensiile Universităţii Babeş-Bolyai.

De Ziua internaţională a voluntarilor, în 5 decembrie, la Muzeul Județean din Bistrița a debutat și proiectul 100 de Locuri Musai de Vizitat din Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud

Ceea ce vor face acești tineri pasionați este neprețuit. Își pun pasiunea și expertiza lor în folosul comunităților. Iar acțiunea lor va avea ecou pentru mult timp și pentru multe domenii. De aceea îi considerăm nu doar voluntari, ci veritabili Ambasadori ai Porții Transilvaniei.

Un rol deosebit de important în această acțiune o au profesorii lor. Andras Barta, Horea Ștefănescu, Ioan Bâca și Eduard Schuster. I-au capacitat extraordinar, astfel încât deja se lucrează la o bună parte din obiective.

Vă felicităm și vă mulțumim pentru că vă rupeți din timpul vostru pentru a oferi un lucru atât de important județului”, au transmis inițiatorii proiectului.

Cine sunt cei 24 de ambasadori puteți descoperi AICI.

100 de locuri musai de vizitat din Poarta Transilvaniei este o inițiativă a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Este realizată cu sprijinul EUROPE DIRECT Bistrița-Năsăud și Elena Bărbos, coordonatoarea Asociației „Produs În Bistrița-Năsăud. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. La Bistrița – din posadă,
  Noi trimitem ambasadă
  Că din Rodna la Dăbâca
  Facem turismul cu Bâca.

  Prin obcini și pe tăpșane
  Vom veni cu tine, Ioane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.