13.3 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO: 5 persoane au rămas fără un acoperiș deasupra capului în plină iarnă! Cum îi putem ajuta:

5 persoane, printre care o femeie însărcinată și o fetiță de 8 ani, au rămas fără un acoperiș deasupra capului, în urma unui devastator incendiu produs ieri. Cum îi puteți ajuta:

Incendiul a cuprins casa familiei Sîniacoban ieri după-masă. Mai multe despre asta puteți citi AICI. În casa din localitatea Șirioara locuiau 5 persoane: o familie formată din trei membri, printre care o femeie însărcinată în luna a 7-a și fetița sa de 8 ani. La aceasta se adaugă unchiul fetiței și bunica acesteia.

Comunitatea locală din Șirioara s-a mobilizat și a organizat o strângere de fonduri pentru reconstruirea acoperișului imobilului. Potrivit unei postări a lui Gavrilă Ioan Cihărean este nevoie de corni, scânduri, grinzi sau nisip:

„Dacă cineva poate fi de ajutor (cu materiale de construcții sau orice) familiei Sîniecoban din Șirioara ce a ramas fără acoperiș în urma incendiului o poate face adresându-se direct familiei sau Preotului paroh Petri Radu. Va fi deschis inclusiv un cont bancar. Necesar: ,,35 corni 10/10 la 4 m: 15 grinzi 10/15 la 4 m: 1 grindă 15/15 la 4 : 130 b scândură de 15/2.5 la 4 m: 200 b scândură de 10/2,5 la 4 m: 1 mașină nisip cu sort: 2 paleți ciment:fier de 8 : 80m:50 m pătrați Polistiren de 5″, a transmis Gavrilă Ioan Ciherean.

În cursul zilei de astăzi va fi deschis și un cont pentru donații. Familia poate fi contactată la numărul de telefon: 0742.545.450.

Foto: Gavrilă Ioan Ciherean

Revenim cu noi informații.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...