28.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

FOTO: 5 persoane au rămas fără un acoperiș deasupra capului în plină iarnă! Cum îi putem ajuta:

5 persoane, printre care o femeie însărcinată și o fetiță de 8 ani, au rămas fără un acoperiș deasupra capului, în urma unui devastator incendiu produs ieri. Cum îi puteți ajuta:

Incendiul a cuprins casa familiei Sîniacoban ieri după-masă. Mai multe despre asta puteți citi AICI. În casa din localitatea Șirioara locuiau 5 persoane: o familie formată din trei membri, printre care o femeie însărcinată în luna a 7-a și fetița sa de 8 ani. La aceasta se adaugă unchiul fetiței și bunica acesteia.

Comunitatea locală din Șirioara s-a mobilizat și a organizat o strângere de fonduri pentru reconstruirea acoperișului imobilului. Potrivit unei postări a lui Gavrilă Ioan Cihărean este nevoie de corni, scânduri, grinzi sau nisip:

„Dacă cineva poate fi de ajutor (cu materiale de construcții sau orice) familiei Sîniecoban din Șirioara ce a ramas fără acoperiș în urma incendiului o poate face adresându-se direct familiei sau Preotului paroh Petri Radu. Va fi deschis inclusiv un cont bancar. Necesar: ,,35 corni 10/10 la 4 m: 15 grinzi 10/15 la 4 m: 1 grindă 15/15 la 4 : 130 b scândură de 15/2.5 la 4 m: 200 b scândură de 10/2,5 la 4 m: 1 mașină nisip cu sort: 2 paleți ciment:fier de 8 : 80m:50 m pătrați Polistiren de 5″, a transmis Gavrilă Ioan Ciherean.

În cursul zilei de astăzi va fi deschis și un cont pentru donații. Familia poate fi contactată la numărul de telefon: 0742.545.450.

Foto: Gavrilă Ioan Ciherean

Revenim cu noi informații.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...