21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: 7 șoferi din Bistrița-Năsăud au rămas fără permis în câteva ore

Peste 180 de șoferi au fost testați cu privire la consumul de alcool sau alte substanțe, în cadrul unor controale în trafic desfășurate pe raza întregului județ. Au fost aplicate zeci de sancțiuni, iar 7 șoferi au rămas fără permis.

În noaptea de 23/24 aprilie a.c., în intervalul orar 22:00-02:00 și în dimineața de 24 aprilie a.c., în intervalul orar 06:00-10:00, polițiștii cu atribuție pe linie rutieră au testat peste 180 de șoferi cu privire la consumul de alcool sau substanțe interzise.

Cu privire la neregulile constatate au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale iar ca măsură complementară, polițiștii au dispus reținerea a 7 permise de conducere și a 3 certificate de înmatriculare„, potrivit IPJ BN.

Ieri, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un șofer de 36 de ani care conducea un autoturism prin Prundu Bârgăului, iar la testarea cu aparatul alcooltest, acesta e indicat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, mai spun reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: