-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FOTO: A vrut să-l evite pe șoferul din fața lui și a intrat într-un copac!

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe Bulevardul Republicii. Un bărbat aflat la volanul unei mașini nu a apucat să frâneze la timp și, ca să evite impactul cu cel din fața sa, a tras stânga de volan, intrând într-un copac.

 

Un accident rutier a avut loc pe Bulevardul Republicii, cu câteva minute în urmă, din cauza neatenției.

Un bărbat care conducea o mașină către intersecția cu strada Gării nu a apucat să frâneze la timp. Astfel, pentru a evita impactul cu mașina din fața sa, șoferul a tras de volan stânga, intrând în coliziune cu un copac de pe rondoul din mijlocul străzii.

Angajații Ambulanței sosiți la fața locului i-au acordat victimei asistență medicală, iar polițiștii au demarat cercetările.

Șoferul bistrițean a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. El era singur în mașină în momentul producerii accidentului. Acesta nu a fost rănit.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...