24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

FOTO: BIASICOM te așteaptă cu SUPER PREȚURI la televizoare și electrocasnice!

Dacă obișnuiți să faceți cadouri practice de sărbători e momentul perfect să dați o raită pe la magazinul Biasicom, de pe drumul de centură. Au sute de oferte și super prețuri la toate gamele de electrocasnice mici și mari de care probabil aveți mare nevoie în casă sau poate a venit momentul să le înlocuiți pe cele vechi cu altele noi și moderne.  Ca pont, bătaia cea mare se dă pe friteuza cu aer cald, pe roboții de bucătărie, puternici și la un preț bun, dar și pe televizoarele smart, cu diagonale uriașe, numai bune de așezat în sufragerie.

La televizoare, de exemplu, puteți găsi reduceri cuprinse între 100 și 550 de lei. În funcție de marcă și lungimea diagonalei.

Mașini de spălat găsești chiar și cu 300 de lei mai ieftine, iar la un uscător de rufe poți ajunge să faci economii și de 950 de lei.

Sute de lei economisești și la frigidere sau lăzi frigorifice.

Iar dacă te gândești să-ți schimbi mașina de spălat vase, cea veche, sau ai decis că e momentul să faci o investiție în acest sens, află că poți cumpăra așa ceva și-ți mai rămân câteva sute de lei și să umpli sub brad de dulciuri pentru copii.

Dacă vrei să faci un cadou mai special, tot de la Biasicom îl poți alege. E o maaare bătaie acum pe roboții de bucătărie. Indiferent că alegi un mixer vertical, unul cu mai multe funcții, o mașină de tocat sau super robotul ce face de la maioneză, creme până la aluat și alte preparate, prețurile foarte bune chiar îți fac cu ochiul. Poți opta pentru un aparat de cafea. Sau, foarte căutată de clienți e și friteuza cu aer cald, la care nu folosești pic de ulei. Reducerile sunt substanțiale și la aceste categorii de electrocasnice, și cu un cadou bucuri întreaga familie, nu doar pe cel căruia i-l dăruiești.

Poți alege stațiile de călcat cu aburi la un preț extrem de avantajos. Sub 100 de lei găsești uscătoare de păr sau aeroterme cu super putere. Chiar și un aspirator cu putere mare de aspirare și cât mai silențios se poate încadra pe lista unui cadou mult dorit și bine-venit.

Tot aici găsești și din laptopuri, telefoane sau diferite accesorii, tot la prețuri promoționale. Adevărul e că aici găsești aproape orice-ți trece prin minte în materie de electrice, electronice și electrocasnice.

Așa că, indiferent dacă vrei ceva nou în casa ta, dacă tot vine noul an, sau dorești să faci un cadou, la Biasicom ai de unde alege!

Ofertele sunt valabile în perioada 16 decembrie 2019 – 18 ianuarie 2020, în limita stocului disponibil.

Magazinul Biasicom de pe Drumul Cetății e deschis de Luni – Vineri între orele 08:00 – 19:00 și Sâmbăta într 08:00 – 15:00.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...