-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

FOTO – Ca-n vremurile bune: Bistrițenii au umplut ieri terasele, pe pietonalul din centru

Ca-n vremurile bune, bistrițenii au ieșit ieri cu zecile și au umplut terasele, bucurându-se de soare și de compania prietenilor. Pietonalul din centru a fost mai animat decât de obicei, spre bucuria proprietarilor de localuri din zonă.

S-au umplut ieri terasele de pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița, spre bucuria proprietarilor de pub-uri din zonă!

După ce au supraviețuit cu greu ultimelor luni de pandemie, proprietarii s-au întrecut unii pe alții, în încercarea de a atrage cât mai mulți clienți.

Le-au aranjat frumos, le-au decorat și le-au amenajat de ți-a fost mai mare dragul să-ți petreci timpul stând la taclale cu prietenii.

Nu de alta, dar este singura lor șansă de a mai acoperi din pierderile financiare care s-au abătut asupra întregului sector HoReCa.

Centrul orașului a arătat, pentru câteva ore bune, precum centrele marilor orașe europene. 

Bistrițenii au profitat astfel, de ultimele zile de vreme frumoasă, la Bistrița. Din această seară se anunță o schimbare drastică a vremii!

Potrivit Meteo BN condițiile meteo se vor deteriora din nou, începând cu seara zilei de marţi. Un nou front deosebit de rece traversează teritoriul țării noastre, iar județul Bistrița-Năsăud va cădea pradă averselor însoțite de descărcări electrice, vânt intens şi condiții de grindină. 

Miercuri temperaturile vor marca o scădere tranşantă, în condițiile în care – după cele 19 – 20°C la nivel de maxime pe parcursul zilei de marți – miercuri nu vom avea mai mult de 8 – 9°C.

Odată cu avansul rece de origine nord-atlantică, miercuri seara ploile se vor transforma în lapoviță şi ninsoare”, ne avertizează cei de la Meteo BN.

Pe parcursul nopții de miercuri spre joi va ninge cam în tot județul. Minimele vor coborî spre 0°C în zonele joase, dar vor deveni negative in zonele de deal si munte unde se va depune strat de zăpadă.

În zonele înalte va fi viscol intens, vântul suflând tare dar intensificări aşteptăm şi in zonele joase, miercuri şi joi!  

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...