6.7 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

FOTO – Două accidente în mai puțin de 10 minute. Într-unul a fost implicată autospeciala SMURD care intervenea la primul accident

Două accidente au avut loc în mai puțin de 10 minute. Unul a avut loc în Viișoara, iar altul lângă pasarela nouă. Culmea, în cel de-al doilea accident a fost implicată tocmai autospeciala care se îndrepta spre primul accident.

Primul accident a avut loc în Viișoara, lângă reprezentanța Peugeot. Din primele informații, ambii șoferi circulau pe relația Bistrița-Beclean. Culmea, unul dintre șoferi mergea tocmai la service-ul auto.

Șoferul care circula în față a vrut să facă stânga la reprezentanța Peugeot, moment în care a fost lovit de un alt autoturism, care intrase în depășirea unei coloane. Se pare că șoferul care încerca să intre la reprezentanța Peugeot nu s-a asigurat la schimbare direcției de mers și a fost lovit în partea din spate de un autoturism condus de un șofer de 19 ani.

În autoturismul care se îndrepta spre service era un bărbat și un copil mic. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Au fost testați ambii șoferi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

„La accidentul din Viișoara, echipajele de intervenție au găsit patru persoane implicate, trei adulți și un copil”, a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Autospeciala SMURD care se îndrepta spre accident a fost implicată și ea, la rândul său, într-un accident rutier, lângă pasarela nouă. Se pare că un autoturism a virat stânga și i-a tăiat calea, colizionând autospeciala. Ambulanța a ajuns într-un semn de circulație de pe margina drumului. Șoferul care a provocat accidentul a spus că nu a auzit semnalele sonore ale ambulanței. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

„Pe timpul deplasării spre accident cu semnalele acustice și luminoase, echipajul de terapie intensivă mobilă a fost implicat într-un alt accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Personalul de pe TIM și aparatura medicală au fost preluate de o altă autospecială a pompierilor și transportată la locul accidentului”, mai spune Marius Rus.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...