17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Trei într-o zi: Un hoț închis, doi hoți identificați!

Bunurile bistrițenilor sunt, de ieri, mai în siguranță. Polițiștii au reușit să încarcereze un hoț și să identifice alți doi. Dacă cel încarcerat are 48 de ani, ceilalți doi au 28, respectiv 29 de ani.

Zi cu ghinion, ieri, pentru trei cleptomani.

Un bărbat din Tureac, de 48 de ani, a fost încarcerat în penitenciarul Bistrița.

Acesta a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Mandatul de executare al pedepsei cu închisoare a fost emis de Judecătoria Bistrița la data de 11 mai a.c.”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Doi tineri, de 28 de ani, respectiv 29 de ani, au fost identificați ca fiind autorii unui furt.

Mai exact, cei doi, ambii din Viile Tecii, au mers în noaptea de 4 spre 5 mai, în Lechința.

Dintr-o locuință de pe raza localității, au furat bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Ieri, polițiștii i-au identificat și au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă în acest caz.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.