16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Trei într-o zi: Un hoț închis, doi hoți identificați!

Bunurile bistrițenilor sunt, de ieri, mai în siguranță. Polițiștii au reușit să încarcereze un hoț și să identifice alți doi. Dacă cel încarcerat are 48 de ani, ceilalți doi au 28, respectiv 29 de ani.

Zi cu ghinion, ieri, pentru trei cleptomani.

Un bărbat din Tureac, de 48 de ani, a fost încarcerat în penitenciarul Bistrița.

Acesta a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Mandatul de executare al pedepsei cu închisoare a fost emis de Judecătoria Bistrița la data de 11 mai a.c.”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Doi tineri, de 28 de ani, respectiv 29 de ani, au fost identificați ca fiind autorii unui furt.

Mai exact, cei doi, ambii din Viile Tecii, au mers în noaptea de 4 spre 5 mai, în Lechința.

Dintr-o locuință de pe raza localității, au furat bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Ieri, polițiștii i-au identificat și au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă în acest caz.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...