15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

FOTO: Gropile de lângă Podul Berăriei, adevărate capcane pentru bistrițenii din zonă

Bistrițenii care locuiesc în apropiere de Podul Berăriei au ajuns la capătul răbdării: în zonă s-au făcut lucrări care au lăsat în urma lor adevărate capcane! „Aici Dorel a tăiat și săpat asfaltul și dus a fost…. Oamenii care trec cu mașinile prin zonă dacă nu sunt pe fază – praf își fac barele de protecție și nu numai. Made în România!

„Vrem să găsim o rezolvare gropilor rezultate în urma unor săpături în zona Podului Berăriei! Zilele trecute, după ploile care s-au abătut asupra orașului, gropile au devenit adevărate capcane!”, ne-a scris o cititoare Bistrițeanul.ro.

Povestea este hilară și are un gust amar… Mai ales când apelezi la autoritățile locale! Am sunat la Primăria Bistrița și, după un șir nesfârșit de numere de telefon primite, am ajuns la domnul Cadar, care gestionează reparațiile de pe străzile orașului. Domnul Cadar mi-a explicat foarte degajat că nu se poate face nimic! Pentru că acele săpături au fost făcute de o firmă care nu a obținut autorizație pentru lucrări. În cazul în care se primește o notă internă (???) ar putea soluționa acoperirea gropilor. După spusele dânsului – responsabilitatea revine firmei care a efectuat lucrările! L-am întrebat dacă știe despre ce firmă e vorba. Mi-a răspuns că nu știe, dar să-l sun pe domnul Marica, pentru că el cunoaște situația eliberării autorizațiilor… Culmea, și mai hilar… acest gen de lucrări primesc autorizații abia din aprilie, conform spuselor domnului Cadar…”, ne-a transmis dezamăgită Ionela Baciu.

Cititoarea Bistrițeanul.ro ne relatează, totodată – că firma care ar fi efectuat lucrările fără autorizație (din câte se pare) a închis totuși circulația în zonă, acum două săptămâni, când a făcut săpăturile respective.

Accesul de pe Libertății spre podul Berăriei nu era permis în acea seară. Se întâmpla în data de 29 ianuarie, când mă întorceam de la muncă, în jurul orei 23.00. Erau multe utilaje acolo și oameni! Era o activitate în adevăratul sens al cuvântului… Poliția nu ar trebui să știe când se oprește traficul așa…?!”, s-a întrebat nedumerită Ionela Baciu.

Cine este această firmă? De ce nu se sesizează nicio autoritate locală? Chiar trăim într-un oraș fără stăpâni…?!? Fără autorități care să-și asume faptul că trebuie să muncească pentru locuitorii orașului…? Mai ales că au fost și solicitați în acest sens…

Un alt cititor Bistrițeanul.ro ne-a semnalat de asemenea, o lucrare de gaz sau de electricitate făcută la sensul giratoriu de la Podul Berăriei. „Aici Dorel a tăiat și săpat asfaltul și dus a fost…. Oamenii care trec cu mașinile prin zonă dacă nu sunt pe fază – praf își fac barele de protecție și nu numai. Made în România!

Reporterii Bistrițeanul.ro au solicitat Primăriei Bistrița un răspuns în 15 februarie referitor la problemele apărute la Podul Berăriei, însă până la această oră răspunsul nu a sosit.  

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: