12.9 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Poliția Animalelor a început în forță: Două dosare penale pentru schingiuirea unor câini!

Poliția Animalelor și-a început activitatea în forță. Două dosare penale au fost deschise pentru schingiuirea unor câini:

La doar câteva luni de la înființare, Poliția Animalelor își începe activitatea în forță și demonstrează că va apăra și proteja necuvântătoarele.

S-a întâmplat în Vrancea, unde polițiștii au deschis deja două dosare penale, potrivit celor de la Jurnal de Vrancea.ro.

Este vorba despre două cazuri de maltratare a unor câini.

Unul dintre dosarele penale a fost deschis în urma unei plângeri făcute de o persoană, care a anunțat că un vecin i-a lovit câinele cu toporul.

Cel de-al doilea dosar penal vine în urma unei sesizări din oficiu. A fost vorba, și aici, tot de un câine rănit, pe care polițiștii l-au dus la veterinar pentru a fi operat.

Poliția Animalelor a apărut ca departament distinct în cadrul MAI în octombrie 2020.

În ianuarie 2021 se anunțau deja primele posturi disponibile în Bistrița-Năsăud: 

Bătaie mare, pe locurile pentru Poliția animalelor!

Foto @ InfoOradea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.