2.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Poliția Animalelor a început în forță: Două dosare penale pentru schingiuirea unor câini!

Poliția Animalelor și-a început activitatea în forță. Două dosare penale au fost deschise pentru schingiuirea unor câini:

La doar câteva luni de la înființare, Poliția Animalelor își începe activitatea în forță și demonstrează că va apăra și proteja necuvântătoarele.

S-a întâmplat în Vrancea, unde polițiștii au deschis deja două dosare penale, potrivit celor de la Jurnal de Vrancea.ro.

Este vorba despre două cazuri de maltratare a unor câini.

Unul dintre dosarele penale a fost deschis în urma unei plângeri făcute de o persoană, care a anunțat că un vecin i-a lovit câinele cu toporul.

Cel de-al doilea dosar penal vine în urma unei sesizări din oficiu. A fost vorba, și aici, tot de un câine rănit, pe care polițiștii l-au dus la veterinar pentru a fi operat.

Poliția Animalelor a apărut ca departament distinct în cadrul MAI în octombrie 2020.

În ianuarie 2021 se anunțau deja primele posturi disponibile în Bistrița-Năsăud: 

Bătaie mare, pe locurile pentru Poliția animalelor!

Foto @ InfoOradea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...