19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

FOTO: Iarna aceasta, drum ca-n palmă pe ruta Rodna – Valea Vinului! Vineri, recepția lucrărilor

Drumul comunal Rodna – Valea Vinului era problematic în sezonul rece. Iarna aceasta însă, drum ca-n palmă. Lucrările de reabilitare și modernizare al acestuia vor fi recepționate vineri.

În fiecare iarnă, drumul de la Rodna spre Valea Vinului era problematic, uneori impracticabil. În octombrie 2019, Valentin Grapini explica în cadrul emisiunii Bistrițeanul LIVE că face demersurile pentru asfaltarea acestui tronson de drum.

VIDEO: Investiţii masive şi proiecte de sute de mii de euro, la Valea Vinului!

În luna iulie 2020 începeau lucrările la acest tronson de drum. Firma Frasinul a fost cea care a câștigat licitația.

Proiectul cuprindea asfaltarea a 9 km de drum. Pe lângă reabilitarea părții carosabile, au fost cuprinse și lucrări de amenajare rigole și acostamente, montare poduri și podețe. De asemenea, în zonele unde se știa că există risc de alunecări de teren, s-au făcut lucrări de consolidare.

S-au montat și șase bănci cu masă, de tip picnic, 12 bănci pentru odihnă și coșuri de gunoi pentru colectare selectivă.

În luna septembrie s-a turnat cel de-al doilea strat de asfalt pe acest tronson.

În sfârșit! După ani de așteptări, turiștii vor avea drum ca-n palmă de la Rodna la Valea Vinului

Vineri, 19 noiembrie 2021, va avea loc recepția lucrărilor.

Dragii mei, ne apropiem de finalizarea lucrărilor la drumul Rodna – Valea Vinului. Pentru că timpul a fost frumos, am făcut câteva poze cu drona, pentru dumneavoastră. Vă rugăm să păstrați curățenia și bunul public care este al tuturor rodnenilor. Continuăm munca pentru Rodna și rodneni” a scris primarul Valentin Grapini pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...