11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

FOTO: „Iepurașii” au fost ieri ajutoarele Moșului pentru copiii străzii

Copilașii din Grupa Iepurașilor de la Grădinița nr. 12 au fost ieri ajutoarele lui Moș Nicolae. Aceștia au experimentat bucuria ce vine în urma dăruirii. Alături de părinți au pregătit cadouri pentru copiii străzii din Centrul de Primire în Regim de Urgență.

E plăcut să primești un cadou, dar mai frumos este să-l dăruiești!

Azi e Moș Nicolae, iar ieri, toți copiii și-au pregătit ghetuțele, pentru a PRIMI cadouri. Însă educatoarele și conducerea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 12 Bistrița au vrut să-i învețe pe copilași și lecția dăruirii.

Așa că cei 27 de copii din Grupa Iepurașilor, împreună cu părinții, au pregătit câte un cadou.

Iar ieri, micuții s-au transformat în ajutoarele lui Moș Nicolae, pentru copilașii străzii din Centrul de Primire în Regim de Urgență din cadrul DGASPC BN.

„Dăruind vom fi mai buni și-i vom face fericiți pe alții!”, a fost mesajul care l-au transmis educatoarea și conducerea grădiniței celor mici.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...