5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO: „Iepurașii” au fost ieri ajutoarele Moșului pentru copiii străzii

Copilașii din Grupa Iepurașilor de la Grădinița nr. 12 au fost ieri ajutoarele lui Moș Nicolae. Aceștia au experimentat bucuria ce vine în urma dăruirii. Alături de părinți au pregătit cadouri pentru copiii străzii din Centrul de Primire în Regim de Urgență.

E plăcut să primești un cadou, dar mai frumos este să-l dăruiești!

Azi e Moș Nicolae, iar ieri, toți copiii și-au pregătit ghetuțele, pentru a PRIMI cadouri. Însă educatoarele și conducerea Grădiniței cu Program Prelungit nr. 12 Bistrița au vrut să-i învețe pe copilași și lecția dăruirii.

Așa că cei 27 de copii din Grupa Iepurașilor, împreună cu părinții, au pregătit câte un cadou.

Iar ieri, micuții s-au transformat în ajutoarele lui Moș Nicolae, pentru copilașii străzii din Centrul de Primire în Regim de Urgență din cadrul DGASPC BN.

„Dăruind vom fi mai buni și-i vom face fericiți pe alții!”, a fost mesajul care l-au transmis educatoarea și conducerea grădiniței celor mici.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!