7.6 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

FOTO – INCONȘTIENȚĂ ?!? Șoferii ”se avântă” pe strada Codrișor, în ciuda avertizărilor

”Strada” Codrișor a fost închisă circulației, după ce, anul trecut, o șoferiță a plonjat cu mașina în râu. În ciuda avertizărilor și a închiderii acestei căi de acces, unii se avântă. Pe propria răspundere…

În luna decembrie 2020, o șoferiță plonja cu mașina în râul Bistrița. Gheața formată pe drum i-a dat bătăi de cap, așa că a pierdut controlul volanului.

FOTO: O șoferiță a plonjat cu mașina în râul Bistrița

Câteva zile mai târziu, municipalitatea a montat câteva bucăți de beton care să blocheze accesul.

S-a închis „strada” Codrișor! AFLĂ de ce:

Important de menționat, acea porțiune de ”drum” nu este un drum public, nu apare ca o stradă, ci este doar ”malul râului Bistrița”.

Totuși, bistrițenii fiind învățați să ”scurteze” drumul pe acolo, scăpând de aglomerația din oraș, au dat bucățile de beton la o parte pentru a putea circula.

”Municipalitatea NU a deschis accesul pe acolo. Acea cale de acces, să îi spunem așa, NU este o stradă. Deoarece sunt câteva containere acolo, Supercom – ul informa DSP-ul că vor să ridice gunoaiele, se dădeau la o parte acele betoane pentru a facilita accesul, după care erau puse la loc. Dar cei de la DSP le-au repus la loc de nenumărate ori, fiind date la o parte de ceva bistrițeni. Dar, repet, accesul este interzis, iar acea cale NU e o stradă. Cine merge pe acolo o face pe propria răspundere” –  a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primariei Bistrița, Mihai Ruști.

INCONȘTIENȚĂ- mai ales acum

Nefiind o stradă propriu zisă, acea cale de acces NU este niciodată curățată. După ploi și ninsori, ”strada” e un adevărat pericol.

Totuși, unii se avântă, iar iminența unui accident ca cel din iarna trecută este mare.

Conform reprezentanților IPJ BN, dacă pe acea porțiune au loc incidente, cercetările se fac pentru vătămare corporală din culpă.

Șoferii trebuie să respecte semnalizarea rutieră. Sunt montate panouri pe care e scris accesul interzis și faptul că acea porțiune NU este un drum public” – au subliniat reprezentanții IPJ BN pentru Bistrițeanul.ro.

 

Sursă foto- Marian F.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Problema e alta , acele tomberoane , sunt puse cu dedicatie pt unele firme care nu platesc taxe pt gunoi, eu personal am vazut un patron care are un magazin in zona han , care ducea resturi de legume acolo. De ce primaria tolereaza asa ceva si mentine acele tomberoane acolo ?

  2. Inconștiență în primul rand este a administrației „vom face și vom drege” pentru ca nu amenajează acel drum și sa-l deschidă circulației auto! Este un drum care scurtează și Ferește de ambuteiaje pe cei care vin din zonele Jalna și Ghinda și care vor sa ajungă rapid în centru sau în partea de jos a orașului. Dar vorba lui Marius Bălan: felicitări administrației și primarului Ioan Turc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: