12.1 C
Bistrița
joi, iunie 8, 2023

FOTO – LICHIDARE DE STOC și SUPER PREȚURI la German Kitchens! Nu rata, stoc limitat!

Dacă sunteți în căutarea unei mobile de bucătărie de calitate, nu oricare, ci cea germană, sau a unor piese de mobilier pentru camera de zi sau dormitor, acum aveți ocazia să le cumpărați la prețuri promoționale, cu un discount chiar și de peste 50 la sută. German Kitchens face o LICHIDARE DE STOC a mobilierului din showroom-ul deschis în incinta magazinului BIASICOM, de pe șoseaua de centură a Bistriței. NU ratați, e o super ocazie, cu SUPER PREȚURI la mobilier de cea mai bună calitate!

German Kitchens a adus la Bistrița în ultimii ani mobilă de calitate germană și italiană pentru cei pretențioși, care căutau un raport excelent calitate/preț. Bucătării complet utilate, făcute în Germania, în care s-a pus accent pe funcționalitate și un design unic, găsiți acum la SUPER PREȚURI la German Kitchens, care face în aceste zile o LICHIDARE DE STOC pentru TOATE produsele din showroom, reducerile de preț fiind generoase, și de peste 50 la sută în cazul bucătăriilor.

Tot la ofertă este și mobilierul pentru camera de zi sau pentru dormitor produs de italienii de la NATUZZI, din piele sau alte materiale de super calitate, inclusiv mese, scaune sau tabureți.

Este o ocazie rară și unică de a cumpăra mobilier de SUPER CALITATE la SUPER PREȚURI așa că nu trebui să o ratați! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil în showroom-ul de pe strada Viilor, nr 10, în incinta Biasicom.

O parte din piesele de mobilier și noile prețuri le puteți vedea pe site-ul www.germankitchens.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

MACON sărbătorește luni 31 de ani de existență cu super-reduceri și demonstrații tehnice interactive

Luni, compania bistrițeană MACON serbează 31 de ani de existență, în care se concentrează, ca în...