17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

FOTO – LICHIDARE DE STOC și SUPER PREȚURI la German Kitchens! Nu rata, stoc limitat!

Dacă sunteți în căutarea unei mobile de bucătărie de calitate, nu oricare, ci cea germană, sau a unor piese de mobilier pentru camera de zi sau dormitor, acum aveți ocazia să le cumpărați la prețuri promoționale, cu un discount chiar și de peste 50 la sută. German Kitchens face o LICHIDARE DE STOC a mobilierului din showroom-ul deschis în incinta magazinului BIASICOM, de pe șoseaua de centură a Bistriței. NU ratați, e o super ocazie, cu SUPER PREȚURI la mobilier de cea mai bună calitate!

German Kitchens a adus la Bistrița în ultimii ani mobilă de calitate germană și italiană pentru cei pretențioși, care căutau un raport excelent calitate/preț. Bucătării complet utilate, făcute în Germania, în care s-a pus accent pe funcționalitate și un design unic, găsiți acum la SUPER PREȚURI la German Kitchens, care face în aceste zile o LICHIDARE DE STOC pentru TOATE produsele din showroom, reducerile de preț fiind generoase, și de peste 50 la sută în cazul bucătăriilor.

Tot la ofertă este și mobilierul pentru camera de zi sau pentru dormitor produs de italienii de la NATUZZI, din piele sau alte materiale de super calitate, inclusiv mese, scaune sau tabureți.

Este o ocazie rară și unică de a cumpăra mobilier de SUPER CALITATE la SUPER PREȚURI așa că nu trebui să o ratați! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil în showroom-ul de pe strada Viilor, nr 10, în incinta Biasicom.

O parte din piesele de mobilier și noile prețuri le puteți vedea pe site-ul www.germankitchens.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...