20.2 C
Bistrița
duminică, iunie 20, 2021

FOTO – LICHIDARE DE STOC și SUPER PREȚURI la German Kitchens! Nu rata, stoc limitat!

Dacă sunteți în căutarea unei mobile de bucătărie de calitate, nu oricare, ci cea germană, sau a unor piese de mobilier pentru camera de zi sau dormitor, acum aveți ocazia să le cumpărați la prețuri promoționale, cu un discount chiar și de peste 50 la sută. German Kitchens face o LICHIDARE DE STOC a mobilierului din showroom-ul deschis în incinta magazinului BIASICOM, de pe șoseaua de centură a Bistriței. NU ratați, e o super ocazie, cu SUPER PREȚURI la mobilier de cea mai bună calitate!

German Kitchens a adus la Bistrița în ultimii ani mobilă de calitate germană și italiană pentru cei pretențioși, care căutau un raport excelent calitate/preț. Bucătării complet utilate, făcute în Germania, în care s-a pus accent pe funcționalitate și un design unic, găsiți acum la SUPER PREȚURI la German Kitchens, care face în aceste zile o LICHIDARE DE STOC pentru TOATE produsele din showroom, reducerile de preț fiind generoase, și de peste 50 la sută în cazul bucătăriilor.

Tot la ofertă este și mobilierul pentru camera de zi sau pentru dormitor produs de italienii de la NATUZZI, din piele sau alte materiale de super calitate, inclusiv mese, scaune sau tabureți.

Este o ocazie rară și unică de a cumpăra mobilier de SUPER CALITATE la SUPER PREȚURI așa că nu trebui să o ratați! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil în showroom-ul de pe strada Viilor, nr 10, în incinta Biasicom.

O parte din piesele de mobilier și noile prețuri le puteți vedea pe site-ul www.germankitchens.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...