8.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

FOTO: Mai multe localități, sub COD ROȘU de furtuni și grindină. Grindină de mărimea oului de porumbel în Maieru și Romuli

Mai multe localități din județ sunt COD ROȘU de furtuni și grindină. La Maieru sau Romuli gheața a ajuns la mărimea unui ou de porumbel. Grindina este însoțită de averse torențiale, descărcări electrice și vijelie puternică.

Populația din mai multe localități a fost avertizată prin RO-ALERT de existența unui COD ROȘU de fenomene meteo periculoase. Este vorba despre Sângeorz-Băi, Maieru, Rodna, Șanț, Parva, Măgura Ilvei, Poiana Ilvei și zonele de munte.

Ploile torențiale au fost însoțite de grindină de dimensiuni medii, descărcări electrice și vijelie puternică. Din fericire, avertizarea este valabilă doar până la ora 21.00.

În Maieru sau Romuli, bucățile de gheață au fost de mărimea unui ou de porumbel. Grindină de dimensiuni medii a putut fi observată și la Nușeni sau Șieu Măgheruș.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Meteo Nord /Mesager24.ro

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: