17.3 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FOTO: Mai multe localități, sub COD ROȘU de furtuni și grindină. Grindină de mărimea oului de porumbel în Maieru și Romuli

Mai multe localități din județ sunt COD ROȘU de furtuni și grindină. La Maieru sau Romuli gheața a ajuns la mărimea unui ou de porumbel. Grindina este însoțită de averse torențiale, descărcări electrice și vijelie puternică.

Populația din mai multe localități a fost avertizată prin RO-ALERT de existența unui COD ROȘU de fenomene meteo periculoase. Este vorba despre Sângeorz-Băi, Maieru, Rodna, Șanț, Parva, Măgura Ilvei, Poiana Ilvei și zonele de munte.

Ploile torențiale au fost însoțite de grindină de dimensiuni medii, descărcări electrice și vijelie puternică. Din fericire, avertizarea este valabilă doar până la ora 21.00.

În Maieru sau Romuli, bucățile de gheață au fost de mărimea unui ou de porumbel. Grindină de dimensiuni medii a putut fi observată și la Nușeni sau Șieu Măgheruș.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Meteo Nord /Mesager24.ro

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: