25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO: Plata taxei pentru permis, mai practică, dar mai scumpă! Aparatul de la BCR nu dă rest!

Taxa pentru permise se poate plăti și la BCR, la roboțelul din incinta sucursalei. Este o facilitate anunțată ca fiind practicabilă din 1 octombrie. Doar că nimeni nu le-a spus plătitorilor că e… mai scumpă. Aparatul nu dădea rest, așa că bistrițenii care azi și-au plătit taxa, au rămas cu plata efectuată și cu ochii-n soare.

Autoritățile au anunțat că de la 1 octombrie se creează o nouă facilitate pentru cetățeni. Taxa pentru permise, autorizații de circulație sau certificate de înmatriculare se poate realiza prin mai multe modalități. Iar „chinul mersului la Trezorerie” dispare.

SCHIMBĂRI la plata taxelor pentru înmatriculări și permise!

Cum plata pentru aceste operațiuni se face în cont BCR, bistrițenii au ales să facă plata direct în sucursala BCR, aflată la doi pași de sediul Prefecturii, unde e și serviciul de Permise și Înamtriculări.

Oamenii s-au așezat frumos la rând, pentru a plăti la roboțelul aflat la intrarea în incinta BCR Bistrița. Doar că, STUPOARE! Aparatul a luat banii, plata s-a efectuat, dar restul… a rămas la roboțel.

Unii NU au primit înapoi un leu, alții 11 lei, alții și câte 100 de lei. Fiecare în funcție de ce bancnotă a introdus.

Dacă trebuie să plătești 49 de lei, și introduci 200 lei, nu îți dă rest și NU SCRIE NICĂIERI ASTA! FIECARE OM LASĂ CIUBUC LA BCR, care cât poate: 1 leu, 11 lei, 30, 50 etc. Nimeni nu-ți spune nimic, nimeni nu știe nimic, paznicul dă din umeri”, a transmis pe adresa redacției unul dintre bistrițenii fericiți, care a lăsat „ciubuc” doar UN LEU.

Așadar, până când la BCR se va rezolva problema, cei care aveți de plătit taxe, pregătiți-vă suma exactă sau alegeți altă metodă de plată, nu roboțelul de la BCR.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...