17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

FOTO – ROMULI: La 84 de ani la volan, la un pas de o tragedie!

Doi bătrânei au suferit spaima vieții lor, după ce mașina în care se aflau a fost aproape să se răstoarne în râul Sălăuța. Accidentul a avut loc în localitatea Romuli.

Doi soți din Timișoara au scăpat ca prin urechile acului după ce mașina condusă de bărbatul în vârstă de 84 de ani a ieșit de pe carosabil și a ajuns pe malul râului Sălăuța. Din fericire, autoturismul nu a ajuns în apă, iar cei doi nu au suferit răni grave. Totuși, pentru mai multă siguranță, aceștia au fost duși la spital.

„Echipajul SAJ BN a găsit doi pacienți, soț și soție, în vârstă de 84, respectiv 82 de ani, din Timișoara, care au căzut cu mașina în râul Sălăuța. Ambii sunt conștienți, stabili hemodinamic și respirator, cu atac de panică. Șoferul prezintă și niște tulburări de echilibru, iar soția acestuia un traumatism minor de coloană vertebrală. Ambii vor fi transportați la spital pentru investigații suplimentare de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ BN, Ciprian Păcurar.

Din informațiile polițiștilor, bărbatul a pierdut pur și simplu controlul volanului.

„Un conducător auto de 84 de ani din Timișoara a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, până pe albia râului Sălăuța. Din accident a rezultat rănirea ușoară a pasagerului din dreapta”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Bărbatului i se vor preleva la spital mostre biologice de sânge pentru a se stabili dacă a consumat sau nu alcool.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.