9.6 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

FOTO: S-a deschis Aventura Park din Wonderland! Regulament, orar și tarife:

Parcul de aventură din Wonderland s-a deschis ieri, oficial. Momentul a fost marcat de un concert dedicat iubitorilor de adrenalină. CARE e regulamentul, orarul și CÂT costă distracția de pe Dealul Cocoș:

Meri a avut loc deschiderea oficială a Parcului de Aventură din Wonderland. Momentul a fost marcat de un concert dedicat iubitorilor de adrenalină. Pe scenă au urcat: Iarba Fiarelor, DJ Memo, Punct, M.A.A.D., Armada, Halta H și Blues Brothers.

Astfdel, de la mic la mare, toți iubitori de aventură sunt așteptați ÎN fiecare weekend pe Dealul Cocoș. Aventura Park funcționează:

  • Sâmbătă – 10.00 – 18.00
  • Duminică – 10.00 – 18.00

Tarifele pentru parcul de aventură sunt:

Totuși, cei ce vor să ”guste adrenalina” trebuie să cunoască BINE regulamentul și să completeze o declarație pe propria răspundere.

După începera vacanței de vară, Aventura Park va fi deschis și în timpul săptămânii, orarul urmând a se anunța.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.