32.2 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

FOTO: Se lucrează din nou pe strada Faleză!

Un cititor a contactat redacția Bistrițeanul.ro, revoltat de ceea ce se întâmplă pe strada Faleză. La puțin timp după ce lucrările au fost finalizate, strada este iarăși decopertată. VEZI ce spune primarul Ovidiu Crețu:

Strada Faleză este din nou „în renovări”. La doar câteva luni după ce s-a deschis circulația în zonă și lucrările au fost finalizate, zilele acestea muncitorii au trecut din nou la treabă. Cititorul care ne-a contactat dă vina pe materialele de proastă calitate care s-au folosit.

Întrebat despre acest subiect, primarul Ovidiu Crețu spune că, într-adevăr, mai e nevoie de reparații:

„Se fac lucrări pe strada Faleză pentru că am constatat în primăvară că asfaltul care a fost turnat, stratul de uzură, nu a fost corespunzător pe anumite porțiuni și a fost frezat și va fi înlocuit”.

Amenajarea străzii Faleză a costat 2.830.000 lei, fiind o stradă în prelungirea Podului Berăriei – investiție de 4,8 milioane lei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: