18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

FOTO: Se repartizează locuințele de serviciu pentru bugetari!

Primele locuințe de serviciu – destinate salariaților din Consiliul Județean – sunt gata să-și primească locatarii, pe strada Prundului. Cele 24 de apartamente tip ANL au costat 1 milion de euro, iar primii chiriași se vor putea instala în casă nou în 1 iulie, speră cei din Consiliul Județean.

Începe etapa de depunere a dosarelor pentru repartizarea și închirierea locuințelor de serviciu aflate în Bistrița, str. Prundului nr. 16E. Ele sunt destinate salariaților din Consiliul Județean BN și instituțiilor subordonate”, a anunțat ieri Camelia Tabără, vicepreședintele Consiliului Județean.

24 de locuințe de serviciu au fost construite în Bistrița, în 2019, pentru medicii din Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Alături de apartamentele medicilor, în zonă (pe Strada Prundului, mai precis) au fost construite și apartamente pentru tinerii din administrație.

Cele 24 de locuințe de serviciu au costat nu mai puțin de un milion de euro, fiind finalizat în ianuarie 2021:

FOTO: E gata blocul ANL pentru bugetari. Acesta a costat un milion de euro

Cerințele și criteriile de atribuire sunt postate în anunțuri pe site-urile instituțiilor subordonate Consiliului Județean.

După parcurgerea etapelor legale de selecție și atribuire – anticipăm data de 1 iulie pentru predarea cheilor cu „sănătate și spor în casă nouă”, a mai precizat vicepreședintele CJ Camelia Tabără.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Sa le deie Dumnezeu sănătate!!!
    Când li se desființează postul din administrație, sau schimba culoarea politica trebuue sa plece? Sau apartamentul asta e cadou sub forma de prima?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...