22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FOTO: Se toarnă primul strat de asfalt pe DJ162 care leagă Sânmihaiu de Câmpie și Visuia

Drumul Județean 162 – cel care leagă comunele Sânmihaiu de Câmpie și Visuia – se apropie de finalizare, a anunțat Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. 

Se lucrează de zor și la modernizarea Drumului Județean 162, care leagă Sânmihaiu de Câmpie, de Visuia!

A început execuția primului strat de asfalt.

Se lucrează la rigole, podețe, ziduri de sprijin, iar în curând se merge pe drum modernizat și pe acest tronson!”, a anunțat Emil Radu Moldovan, președintele CJ BN. 

Este vorba despre proiectul „Modernizare DJ 162 km 18+526-28+633, Sânmihaiu de Câmpie – Visuia, județul Bistrița-Năsăud”, propus a fi amplasat în intravilan și extravilan, localitatea Sânmihaiu de Câmpie, comuna Sânmihaiu de Câmpie, localitățile Miceștii de Câmpie și Visuia, comuna Miceștii de Câmpie, judeţul Bistriţa-Năsăud.

Modernizarea DJ 162 Sânmihaiu de Câmpie – Visuia (10,1 km) este cofinanțată de Consiliul Județean și Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2): 

E OFICIAL! 86 de milioane lei pentru modernizarea a 43 de km de drumuri județene

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.