17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO: Și tinerii specialiști în administrație vor avea un bloc de locuințe ANL

După ce s-a construit un ANL pentru cei ce lucrează în domeniul sănătății, la Bistrița se mai face un pas. Consiliul Județean a trimis la ANL planurile pentru construcția unui bloc de locuințe pentru tinerii din administrația publică.

În luna ianuarie a acestui an trebuiau finalizate cele 24 de apartamente pentru medici. Totuși, specialiștii din domeniul sănătății se vor putea muta în casă nouă doar în luna aprilie.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI:

Medicii vor primi locuințe ANL cu întârziere

Administrația județeană s-a gândit să vină și în sprijinul tinerilor specialiști din administrație publică. Așa că au analizat situația și terenul și au venit cu ideea unui bloc de locuințe ANL și pentru ei.

Acesta va fi amplasat lângă blocul dedicat medicilor.

Continuăm investițiile destinate tinerilor specialiști din județul nostru! După proiectul pilot în România, cel de construirea unor locuințe ANL pentru tinerii specialiști din sănătate, care e aproape de receptie, astăzi am predat către Agenția Națională pentru Locuințe amplasamentul pentru un nou bloc cu 24 de unități locative. Cele 24 de locuințe de serviciu sunt destinate tinerilor specialiști din administrația publică, de care avem mare nevoie pentru a dezvolta comunitatea noastră. Finanțarea este asigurată de Guvernul României prin Agenția Națională pentru Locuințe, contractul de lucrări este semnat și urmează începerea lucrărilor. Investițiile menite să atragă și să mențină tinerii specialiști în județul nostru sunt o prioritate pentru mine și colegii mei din Consiliul Județean. Investind în cei mai buni tineri, vom putea dezvolta comunitatea noastră!” a scris președintele CJ BN, Radu Moldovan, pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.