20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO: Și tinerii specialiști în administrație vor avea un bloc de locuințe ANL

După ce s-a construit un ANL pentru cei ce lucrează în domeniul sănătății, la Bistrița se mai face un pas. Consiliul Județean a trimis la ANL planurile pentru construcția unui bloc de locuințe pentru tinerii din administrația publică.

În luna ianuarie a acestui an trebuiau finalizate cele 24 de apartamente pentru medici. Totuși, specialiștii din domeniul sănătății se vor putea muta în casă nouă doar în luna aprilie.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI:

Medicii vor primi locuințe ANL cu întârziere

Administrația județeană s-a gândit să vină și în sprijinul tinerilor specialiști din administrație publică. Așa că au analizat situația și terenul și au venit cu ideea unui bloc de locuințe ANL și pentru ei.

Acesta va fi amplasat lângă blocul dedicat medicilor.

Continuăm investițiile destinate tinerilor specialiști din județul nostru! După proiectul pilot în România, cel de construirea unor locuințe ANL pentru tinerii specialiști din sănătate, care e aproape de receptie, astăzi am predat către Agenția Națională pentru Locuințe amplasamentul pentru un nou bloc cu 24 de unități locative. Cele 24 de locuințe de serviciu sunt destinate tinerilor specialiști din administrația publică, de care avem mare nevoie pentru a dezvolta comunitatea noastră. Finanțarea este asigurată de Guvernul României prin Agenția Națională pentru Locuințe, contractul de lucrări este semnat și urmează începerea lucrărilor. Investițiile menite să atragă și să mențină tinerii specialiști în județul nostru sunt o prioritate pentru mine și colegii mei din Consiliul Județean. Investind în cei mai buni tineri, vom putea dezvolta comunitatea noastră!” a scris președintele CJ BN, Radu Moldovan, pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!