22.3 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

FOTO: Și tinerii specialiști în administrație vor avea un bloc de locuințe ANL

După ce s-a construit un ANL pentru cei ce lucrează în domeniul sănătății, la Bistrița se mai face un pas. Consiliul Județean a trimis la ANL planurile pentru construcția unui bloc de locuințe pentru tinerii din administrația publică.

În luna ianuarie a acestui an trebuiau finalizate cele 24 de apartamente pentru medici. Totuși, specialiștii din domeniul sănătății se vor putea muta în casă nouă doar în luna aprilie.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI:

Medicii vor primi locuințe ANL cu întârziere

Administrația județeană s-a gândit să vină și în sprijinul tinerilor specialiști din administrație publică. Așa că au analizat situația și terenul și au venit cu ideea unui bloc de locuințe ANL și pentru ei.

Acesta va fi amplasat lângă blocul dedicat medicilor.

Continuăm investițiile destinate tinerilor specialiști din județul nostru! După proiectul pilot în România, cel de construirea unor locuințe ANL pentru tinerii specialiști din sănătate, care e aproape de receptie, astăzi am predat către Agenția Națională pentru Locuințe amplasamentul pentru un nou bloc cu 24 de unități locative. Cele 24 de locuințe de serviciu sunt destinate tinerilor specialiști din administrația publică, de care avem mare nevoie pentru a dezvolta comunitatea noastră. Finanțarea este asigurată de Guvernul României prin Agenția Națională pentru Locuințe, contractul de lucrări este semnat și urmează începerea lucrărilor. Investițiile menite să atragă și să mențină tinerii specialiști în județul nostru sunt o prioritate pentru mine și colegii mei din Consiliul Județean. Investind în cei mai buni tineri, vom putea dezvolta comunitatea noastră!” a scris președintele CJ BN, Radu Moldovan, pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...