26.9 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

ȘI NOI VREM AUTOSTRĂZI: O agenție de publicitate din Bistrița se alătură protestului din 15 martie

„În 15 martie, ora 15.00 suspendăm activitatea timp de 15 minute! Motivul? Ne dorim autostrăzi, așa că susținem protestul”, a anunțat agenția de publicitate Ema Grafix. Și Cofetăriile Cristina vor opri întreaga producție și activitate vineri.

O agenție de publicitate din Bistrița – Ema Grafix – a anunțat că susține protestul declanșat de omul de afaceri din Suceava, Ștefan Mandachi, care a construit din banii săi primul metru de autostradă din Moldova. Acesta a anunțat ulterior că pe 15 martie, în semn de protest, va înceta activitatea pentru 15 minute.

Omul de afaceri vrea astfel să atragă atenția asupra infrastructurii precare din România, iar ceea ce a început ca o glumă pe internet, a devenit viral în scurt timp. Zeci de oameni, inclusiv primarii unor orașe mai mari sau mai mici, s-au alăturat ineditului protest.

Activitatea de la Casa Ema va fi, de asemenea, întreruptă, pe 15 martie, în semn de protest. Și Cristina Istrate, managerul Cofetăriilor Cristina se alătură acestui demers: „Categoric da! Oprim întreaga activitate în producție și în magazine. În ultima lună am avut parte de două evenimente în trafic, pe drumul dintre Bistrita și Cluj, care s-au încheiat fără accidente doar pentru că Alin a avut reacții foarte bune. Sunt furioasă, speriată și dacă ăsta e modul prin care putem să ne exprimăm, asta facem!

Printre cei care se alătură protestului se află și KAULA SPA Center, Marek Ciprian – Hornarul de Bistrița, magazinele Atlantis, Spartan și Open Consult.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/Gf4vRTXfqYA” /]

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat ieri că înţelege demersul antreprenorului din suceava, „dar noi când facem autostrăzi în România trebuie să ținem cont de autorizații de construcții, acord de mediu, exproprieri. Nu putem face lucrurile așa cum vrem când vine vorba de fonduri europene… Dar am înțeles și demersul dânsului. Vom intensifica acțiunile pentru finalizarea a cât mai multor kilometri de autostradă, nu numai pe proiectele vechi, cât și pe proiectele noi. Dar, încă o dată, țineți cont că nu avem buget”, a declarat Răzvan Cuc.

Foto @ Digi 24

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!