20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

FOTO: SUPERCOM a curățat și spălat ghenele de gunoi mizerabile

După ce mai mulți cititori ne-au semnalat faptul că sunt sătui de mirosul insuportabil și mizeria de nedescris din preajma ghenelor, angajații SUPERCOM s-au apucat de igienizat platformele de gunoi.

Mai mulți cititori Bistrițeanul.ro ne-au scris ieri, dezamăgiți că ghenele din mai multe zone ale orașului sunt vandalizate aproape zilnic de cei care caută prin gunoaie.

Aceștia lasă în urma lor o mizerie de nedescris, imaginea fiind una dezolantă…

Mai multe detalii puteți afla de aici:

FII REPORTER – FOTO: Ne-am săturat de ghene vandalizate și gunoaie împrăștiate peste tot!

 

Ieri, angajații SUPERCOM au adunat gunoaiele, pe strada Rodnei, iar astăzi au spălat cu detergent platformele.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Și care e motivul de laudă ? Fiecare cetățean al Bistriței, indiferent că are 2 zile sau 100 ani , plătește o taxă de salubrizare . Deci nu își fac decât datoria pentru care sunt plătiți din banii cetățeanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: