21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FOTO: Tricotaje de vară marca Sense

Sense prezintă în fiecare sezon colecții complexe, cu modele inspirate din tendințele internaționale, din țesături și fire de calitate superioară. Colecția de tricotaje Sense ocupă un loc important în liniile mărcii, fiind realizată în fabrica Smirodava, o unitate cu tradiție, cu activitate neîntreruptă din anul 1977.

Designerul Andreea Tincu a creat pentru noul sezon, primavară-vară 2018, o colecție capsulă din fire calitative, importate din Italia și Franța.în culori pastelate, fresh asemeni zilelor de primavară, modelele tricotate Sense sunt o invitație pentru un stil relaxat, excelent pentru confortul tău.

Sfatul designerului este să apreciezi calitățile unui produs tricotat primavară-vară și să nu ai idei preconcepute despre sezonul în care ar trebui purtat. Toate marile branduri (Missoni, Anna Sui, Chloe, Celine, Hugo Boss etc.) au în colecțiile lor acest tip de produse, din fire cu bumbac și vâscoză, subțiri, asemeni un jersey de calitate. Mai mult, sunt o investiție smart, deoarece le poți purta ulterior și pe sub sacouri, ca să întregești o ținută office comodă.

Bluza Sunny, disponibilă în mai multe variante cromatice are o compoziție cu bumbac, fiind foarte fină și permisibilă la combinații diverse.

Missy este un model vesel, young, în dungi colorate, pe care îl poți purta atât la uni-uri asortate la culorile dungilor cât și la denim, pentru o ținută casual. Missy are un aer boem și arată superb într-o garderobă de vacanță, în combinații cu beige, navy sau roșu.

Spring și Aida sunt alte variante în dungi pe care le poți achiziționa cu încredere, în tonuri pastelate sau contrastul verde-roșu, intens și imediat remarcat.

Jachetele tricotate sunt tipul de piese vestimentare pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă. Se pot purta în diminețile și serile răcoroase, înlocuiesc cu succes sacourile și jachetele pentru rochii, nu se șifonează și sunt plăcute la purtat. Varianta soft Terri este feminină și avantajează siluete diverse. Se potrivește atât la uni-uri cât și la imprimeuri diverse. Kenzo este un alt cardigan chic, în variante cromatice de roz pudrat, navy și galben intens.

Macaroon este o bluză romantică, în culori dulci, asemeni prăjiturilor franceze, al caror nume îl poartă. Aplicațiile tip flori sunt realizate manual, iar firul cu vâscoză este foarte fin, oferind produsului o cădere plăcută, pe lângă corp. În aceeași categorie se încadrează bluza Iris, cu guler jacquard, în culori pastelate și luminoase.

Ducessa este genul de piesă basic care poate fi purtată direct pe piele, deoarece este din bumbac. O poți purta cu pantaloni sport și teniși sau cu fuste ori pantaloni eleganți și stiletto. Marele avantaj al produselor tricotate este faptul că pot fi oricând integrate în diverse stiluri vestimentare.

Sense este una dintre cele mai importante mărci românești de îmbrăcăminte care s-a făcut remarcată, de-a lungul timpului, datorită colecțiilor ample, create de designerul Andreea Tincu, și produselor de calitate, la prețuri corecte. Poți descoperi colecțiile Sense online, pe www.fashionsense.ro, sau în oricare dintre magazinele din rețeaua națională. Urmărește noutățile brandului și poartă cu încredere moda produsă în România.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: