FOTO – Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 2, în Subcetate

0
1695

În urmă cu puțin timp, un bărbat de aproximativ 43 de ani, a căzut de la etajul al II-lea al unui bloc ANL din Subcetate. Acesta s-ar fi prăbușit pe geamul de la bucătărie. UPDATE: în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate la fața locului, bărbatul a murit.

Incidentul s-a petrecut în această dimineață, la un bloc ANL din zona Subcetate. Din primele informații rezultă că un bărbat care are în jur de 43 de ani s-a prăbușit de la etajul al II-lea al blocului.

Acesta a căzut pe spațiul verde de lângă bloc. Echipajul medical ajuns la fața locului l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator și a început manevrele de resuscitare.

Se pare că bărbatul a căzut pe geamul de la bucătărie al apartamentului unde locuia. Bărbatul are doi copii mici.

UPDATE:

Bărbatul are 43 de ani și lucrează ca tehnician dentar. Acesta era acasă cu soția, soacra și cei doi copii ai săi, de nouă și 12 ani.

Din câte s-ar părea, omul s-ar fi aruncat intenționat de la etaj. Nimeni nu știe ce l-ar fi împins să facă un astfel de gest.

Bărbatul a fost găsit inconștient. La scurt timp după ce a fost urcat în echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, acesta a intrat în stop cardio – respirator.

După aproximativ 35 de minute de manevre de resuscitare, echipajul s-a îndreptat spre UPU SMURD Bistrița, continuând manevrele.

UPDATE: 

În jurul orei 9:50, după zeci de minute de resuscitare, medicii sosiți la fața locului au fost nevoiți să declare decesul bărbatului