17.8 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

FOTO/VIDEO Dumanska închide poarta, România câștigă Trofeul „Carpați” la Bistrița!

Bistrița a fost casa handbalului timp de trei zile, unde echipe de top, Spania, Serbia, Austria și România s-au duelat pentru trofeul „Carpați”, o competiție internațională aflată la a 55-a ediție.

Turneul s-a derulat din 29 septembrie până în 1 octombrie, iar în fiecare zi au fost programate câte două partide. România a jucat zilnic de la ora 20:00, iar sistemul pe care a fost stabilit clasamentul final a fost cel de grupă.

În ultima zi de la Trofeul „Carpați”, România a învins Spania după un meci de infarct, la care Dumanska, Bazaliu, Seraficeanu și Laura Pristăvița, jucătoarele Gloriei Bistrița, au fost esențiale.

În special Dumanska, portarul care la Gloria Bistrița nu a confirmat, însă pare că a lăsat la o parte o pasă proastă din carieră și revine în forță. Portarul naționalei a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din carieră și a închis atât de bine poarta, încât în primele 30 de minute, Spania a înscris de 8 ori.

Atmosfera a fost una de vis pentru inaugurarea Sălii Polivalente din Unirea care cu siguranță va mai găzdui astfel de turnee și competiții la nivel înalt. În tribune nu se mai putea arunca un ac, fiecare loc fiind ocupat.

ROMÂNIA 25-23 SPANIA (10-8)

„Tricolorele s-au impus în meciul vedetă al turneului de la Bistrița cu 25-23 (10-8) în fața Spaniei, încurajate permanent de galerie și suporterii veniți din toată țara.
A fost pentru prima dată când în noul Complex Sportiv din Unirea s-au auzit aplauze, s-a simțit bucuria și s-a scandat „România! România!” .
Purtate de public, jucătoarele naționalei au prins aripi spre victorie și și-au adjudecat Trofeul”, a scris CS Gloria 2018, clubul organizator, pe Facebook.

Mai multe despre prima și a doua zi la trofeul „Carpați”:

FOTO/VIDEO Spectacol în prima zi la Trofeul „Carpați”! Serbia învinge Spania, România face egal cu Austria

FOTO/VIDEO A doua zi la Trofeul „Carpați”: România câștigă spectaculos cu Serbia, Spania bate Austria

De asemena, înaintea partidei dintre România și Spania, Serbia a învins Austria după un meci de urmărire, iar scorul final de pe tabelă a fost de 30-29.

Rezultatele „grupei” de la final:

  1. România 7p
  2. Serbia 6p 
  3. Spania 3p
  4. Austria 1p

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: